Băieţii răi ai Hollywood-ului şi femeile care le-au schimbat viaţa

Publicat pe

Aflaţi în momente dificile din diverse cauze, de la alcool la droguri sau dependenţa sexuală, câţiva bărbaţi celebri de la Hollywood au avut norcul să întâlnească la momentul potrivit femeile care le-au schimbat în totalitate viaţa, aducându-i pe linia de plutire. Robert Downey Jr, Ben Affleck sau Robbie Williams sunt doar câţiva dintre norocoşii de la Hollywood.

 

Robert Downey Jr. – Şansa lui se numeşte Susan şi a întâlnit-o într-un moment critic al vieţii sale. Înainte de ea, Downey s-a confruntat cu numeroase probleme din cauza abuzului de droguri. Actorul pendula între filmări, curele de dezintoxicare, apariţiile în fată diverşilor judecători şi închisoare. Intervalul 1996-2001 a fost cea mai neagră perioadă, iar Susan, o producătoare de film, a apărut exact la momentul potrivit. S-au casătorit când Susan a împlinit 30 de ani şi au asistat împreună la premiera filmului Gothika' în care Downey putuse să joace doar după ce îşi redusese simţitor pretenţiile financiare şi promisese să nu se atingă de droguri. Astăzi, cei doi au o familie frumoasă şi doi copii minunaţi, o fetiţă şi un băiat, iar cariera lui Robert Downey a luat avânt, actorul fiind unul dintre cei mai bine plătiţi de la Hollywood. Este sufletul meu şi cel mai puternic susţinător. Chiar şi în momentele dificile, ea a crezut în mine. Mi-a salvat viaţa', mărturisea cu sinceritate actorul.

 

Robbie Williams – Artistul britanic a fost salvat din ghiarele consumului de droguri şi de alcool de Ayda Field, o actriţă, pe care a cunoscut-o în 2006 la Los Angeles în urma unui blind date'. Aveau să se căsătorească 4 ani mai târziu după ce Robbie a trecut printr-o cură de dezintoxicare. În 2012, se năştea primul copil al cuplului, o fetiţă pe nume Theodora, pentru ca în 2014, cântăreţul să devină şi tată de băiat, asistând la naşterea lui Charlton Valentine.

 

Ben Affleck – După o relaţie cu Gwyneth Paltrow şi o alta extreme de mediatizată cu Jennifer Lopez cu care trebuia să se căsătorească, Ben Affleck o întâlnea în 1997 pe Jennifer Garner la filmările pentru Pearl Harbour'. Abia în 2004 aveau să formeze un cuplu, iar un an mai târziu se căsătoreau în secret. În prezent, au trei copii, Seraphina, Violet şi Samuel şi din când în când sunt surprinşi doar ei doi, bucurându-se de momentele petrecute împreună.

 

Pierce Brosnan – O întâlnea pe Keely Shaye Smith dupa un moment dureros prin care trecuse. Îşi pierduse soţia în urma unui cancer ovarian şi se trezise singur cu 3 copii. Deprimat, neconsolat, actorul încerca să facă faţă situaţiei refugiindu-se în muncă. Într-o seară a anului 1994, o cunoştea pe Keely la un eveniment caritabil, ziaristă de profesie aceasta urmând să-i ia un interviu pentru emisiunea Entertainment Tonight'. Au plecat împreună şi de atunci sunt nedespărţiti. În 1997 se năştea Dylan Thomas, iar în 2001 Paris Beckett. Tot în 2001 cei doi se căsătoreau în Irlanda, iar actorul este astăzi extrem de fericit pentru că a avut şansa să o întâlnească pe Keely. Aceasta s-a dovedit un sprijin de nădejde pentru Brosnan, ajutându-l să treacă peste dispariţia primei soţii.

 

Warren Beatty – Cu un palmares amoros incredibil, Warren Beaty o cunoştea în 1991 pe Annette Benning, cu care trebuia să joace în „Bugsy'. El avea 56 de ani, ea cu 20 de ani mai puţin, el le iubise pe Joane Collins, Cher, Natalie Wood , Madonna şi alte câteva mii de femei, dacă este să dăm crezare zvonurilor de la Hollywood, ea era proaspăt divorţată. Se căsătoreau în 1992 şi au împreună 4 copii, Warren găsind exicitantă situaţia de a fi implicat într-o relaţie monogamă.

 

Foto: Hepta

 

Băieţii răi ai Hollywood-ului şi femeile care le-au schimbat viaţaBăieţii răi ai Hollywood-ului şi femeile care le-au schimbat viaţa
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter