Barack Obama a scris cel mai popular tweet după violenţele de la Charlottesville

Publicat pe

Fostul preşedinte american a publicat un tweet după violenţele de la Charlottesville (Virginia), din weekend, iar mesajul lui Barack Obama a devenit cel mai popular tweet din istorie, cu 2,8 milioane de like-uri.

 

Postarea de pe Twitter este însoţită de o fotografie în care Barack Obama apare alături de 3 copii de rase diferite.

 

„Nimeni nu se naste urand o alta persoana din cauza culorii pielii, a originii sau a religiei sale (…). Oamenii trebuie sa invete sa urasca si, daca pot sa invete sa urasca, pot fi invatati sa iubeasca (…). Pentru ca iubirea vine mai natural pentru inima umana decat opusul sau”, a scris Obama pe Twitter, citandu-l pe Mandela.

 

Cel mai popular tweet era cel scris de cântăreaţa Ariana Grande după atacul de la Manchester din timpul concertului său cand au murit 22 de persoane. Atunci, tânăra artistă scria că are „inima zdrobită”, iar postarea sa a strâns 2,7 milioane de like-uri.

 

Pe locul 3 in topul celor mai populare tweet-uri se menţine prezentatoarea Ellen DeGeneres cu selfie-ul de la ceremonia Oscar.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter