Bărbaţi celebri care îşi adoră soţiile

Publicat pe

Sunt celebri, adoraţi de milioane de femei, însă nu au ochi decât pentru soţiile lor. Iar pe covorul roşu, dovezile de afecţiune sunt numeroase, de la săruturi la îmbrăţisări şi priviri tandre.

 

Adam Levine este extrem de îndrăgostit de top modelul Behati Prinsloo. Solistul de la Maroon 5 nu ezită să-şi îmbrăţişeze strâns soţia pe covorul roşu, dovadă că o iubeşte la nebunie.

 

Tom Hanks este căsătorit de ani buni cu Rita Wilson, iar povestea lor de iubire continuă la fel de frumos şi astăzi. Actorul i-a fost alături Ritei în momentele delicate trăite de aceasta în ultima perioadă, când a suportat o dublă mastectomie. Dragostea şi sprijinul familiei i-au fost de mare ajutor acesteia.

 

Benedict Cumberbatch a fost discret cu viaţa sa sentimentală până la logodna şi apoi căsătoria cu Sophie Hunter, director de teatru. Prezenţi la numeroase evenimente în America, cei doi şi-au dezvăluit prin gesturi romantic frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiesc.

 

Jamie Dornan, starul din 50 Shades of Grey', adorat de milioane de femei, are o căsnicie fericită cu Amelia Warner, în ciuda zvonurile legate de despărţirea lor. M-am îndrăgostit de prima dată de ea. Iar acum sunt mai îndrăgostit ca niciodată de ea', a declarat actorul de 32 de ani.

 

Channing Tatum are tot ce îşi poate dori un bărbat: o carieră în ascensiune, notorietate şi o soţie frumoasă. Channing şi Jena Dewan formează un cuplu sexy şi glam din 2006.

 

Will Smith nu-si poate ţine mâinile departe de soţia lui nici când sunt pe covorul roşu. Căsătoriţi şi cu copii, cei doi s-au sărutat în faţa fotografiilor, încercând să pună punct zvonurilor legate de divorţul lor.

 

Foto: Hepta

 

Bărbaţi celebri care îşi adoră soţiileBărbaţi celebri care îşi adoră soţiile
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter