Bărbaţi celebri cu iubite super hot

Publicat pe

Sean Penn, Johnny Depp sau Jason Statham sunt printre norocoşii de la Hollywood, ei fiind iubiţi de unele dintre cele mai sexy femei, în ciuda diferenţei de vârstă care există între ei.

 

Sean Penn (56) si Charlize Theron (39) formează unul dintre cele mai interesante cupluri de la Hollywood. Alături de Charlize, Sean trăieşte o a doua tinereţe, iar cei doi sunt nedespărţiţi, deşi la început puţini le-au dat şanse să reziste împreună. Ea este una dintre cele mai frumoase actriţe, iar el are un trecut amoros care ar fi putut-o speria pe Charlize.

 

Rosie Huntington Whitley (27) si Jason Statham (47) îşi continuă relaţia nestingheriţi, cei doi participând recent la petrecerea Vanity Fair after Oscar. Câteva zile mai târziu, am putut să o admirăm pe Rosie la Gala Elle Style Awards unde şi-a făcut apariţia într-o rochie de piele scurtă care i-a lăsat la vedere picioarele superbe. Cei doi, între care există o diferenţă de vârstă de 20 de ani, sunt împreună de 5 ani şi după o pauză în 2013 relaţia lor este mai puternică decât oricând. Sunt destul de discreţi, trăindu-şi viaţa la Londra şi Los Angeles.

 

Hilaria (29) si Alec Baldwin (56) urmează să devină anul acesta părinţi pentru a doua oară, iar Alec este extrem de mândru de soţia lui, cu 27 de ani mai tânără. Aceasta este în continuare într-o formă fizică de invidiat ţinând cont de faptul că este instructor de yoga. S-au întâlnit în 2011 la 10 ani distanţa după ce Alec divorţase de Kim Basinger şi s-au căsătorit la catedrala Saint Patrick din New York.

 

Johnny Depp (51) si Amber Heard (28) s-au căsătorit în această lună după ce s-au îndrăgostit în 2012. Tânără, frumoasă, sexy şi senzuală, Amber a reuşit astfel să îl ducă la alatar pe unul dintre cei mai doriţi burlaci de la Hollywood.

 

Adam Levine (35) si Behati Prinsloo (25) strălucesc la fiecare apariţie a lor pe covorul roşu. Cântăreţul de la Maroon 5 şi top modelul Victorias Secret s-au căsătorit anul trecut în Los Cabos, Mexic. A fost un mariaj VIP cu o listă de invitaţi celebri şi o mireasă superbă într-o rochie Marchesa. Între ei este o diferenţă de vârstă de 10 ani, iar Adam a explicat că totul este cât se poate de firesc în relaţia lor.

 

Mickey Rourke şi Anastassija Makarenko sunt împreună de câţiva ani, în ciuda diferenţei de vârstă foarte mari. S-au întâlnit la o şedinţa foto, iar Mickey spunea că a fost ca un dar divin. Anastassija este fotomodel şi a cochetat şi cu actoria, ea jucând în filmul „A Good Day To Die Hard”, alături de Bruce Willis.

 

Foto: Hepta

 

Bărbaţi celebri cu iubite super hotBărbaţi celebri cu iubite super hot
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter