Bărbați celebri urâțiți de operațiile estetice

Publicat pe

Conform datelor publicate de American Society of Plastic Surgeons, numărul bărbaților care apelează la operații de înfrumusețare a crescut cu peste 50% în ultimii 10 ani. Cele mai solicitate sunt operațiile de corectare a nasului, liposucțiile, remodelarea pieptului și a posteriorului. Din păcate, însă, uneori rezultatele sunt mai degrabă nefaste. Iată câteva exemple, unele dintre ele de notorietate.

 

Michael Jackson

Regele muzicii pop a recunoscut că și-a făcut două rinoplastii, însă se presupune că a recurs la mult mai multe proceduri de înfrumusețare. Cea mai vizibilă a fost cea de albire a pielii, pe care Jackson a negat-o de fiecare dată, susținând că pielea sa s-ar fi albit din cauza unei boli, vitiligo.

 

Mickey Rourke

Mickey Rourke e dovada vie a efectului nefast pe care le pot avea operațiile estetice atunci când nu sunt făcute cu măsură. Actorul a povestit că a fost nevoită să recurgă la operații pentru a corecta injecțiile cu botox nereușite pe care și le-a făcut și nu s-a mai putut opri.

 

Eminem

Apariția lui Eminem de la WSJ Innovator of the Year Awards i-a făcut pe toți să vorbească. Fața rapper-ului de 42 de ani prezenta urme vizibile ale operațiilor estetice și ale consumului excesiv de droguri. Eminem a devenit dependent de droguri pe platourile de filmare de la 8 Mile, unde trebuia să filmeze aproape 20 de ori pe zi și nu reușea să mai doarmă.

 

Sylvester Stallone

Stallone e unul dintre puținii actori care recunoaște că a apelat la operații estetice. Actorul a spus că prima dată s-a operat pentru a-și corecta un defect din naștere, după care a decis să încerce și câteva proceduri de întinerire.

 

Ray Liotta

Ray Liotta a negat înotdeauna că ar fi apelat la operații estetice, însă fotografiile before and after dovedesc contrariul.

 

Burt Reynolds

Burt a recunoscut că și-a făcut un singur lifting facial, însă experții spun că ar fi vorba de cel puțin patru-cinci.

 

Gabriela B. Foto: Hepta, Northfoto

 

Bărbați celebri urâțiți de operațiile esteticeBărbați celebri urâțiți de operațiile estetice
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter