Bătaia dintre Reghe și Anamaria Prodan, analizată de un profiler FBI: "Ea nu s-a obișnuit cu ideea că a fost înșelată, iar el..."

Publicat pe

Bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost analizată de un profiler FBI, care a încercat să descifreze gesturile și reacțiile celor doi în acele momente șocante. Specialistul este de părere că Anamaria Prodan încă îl mai iubește pe soțul ei și nu poate accepta ideea că a fost înșelată. Și de aici toată supărarea dintre ei, care a degenerat într-o bătaie de pomină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Profilerul FBI Mihaela Brooks a analizat imaginile bătăii dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Psihologul i-a descris pe cei doi protagoniști ai momentului în presa din România observând felul în care au interacționat unul cu celălalt în fața vilei din Snagov a impresarei.

Bătaia dintre Reghe și Anamaria Prodan, analizată de un profiler FBI: "Ea nu s-a obișnuit cu ideea că a fost înșelată, iar el..."Bătaia dintre Reghe și Anamaria Prodan, analizată de un profiler FBI: "Ea nu s-a obișnuit cu ideea că a fost înșelată, iar el..."

Ce spune profilerul FBI despre bătaia dintre Ana și Reghe

Psihologul criminalist a declarat că atitudinea pe care a avut-o Reghecampf pe tot parcursul altercației arată multe frustrări acumulate, iar atitudinea Anei durere.

De la bun început, vă spun că el are nevoie de ajutor. Amândoi au, dar el este într-o situație mai delicată. La el s-au adunat multe frustrări.

Din câte am înțeles, el nici nu mai câștigă cât câștiga, deci avem o primă frustrare care vine pe plan profesional. Apoi, trece printr-un divorț care nu are cum să nu te afecteze emoțional, chiar dacă el acum are o altă familie. El e împărțit ca frustrare între mai multe categorii.

Cât despre Ana, chiar dacă are momente de vulnerabilitate, cum le avem cu toții, este o femeie care nu stă să fie bătută. Se și vede că se apără. Părerea mea este că ea încă ține la el sau nu s-a obișnuit încă ideii că a fost înșelată„, a declarat profilerul pentru fanatik.ro.

Specialistul este de părere că Anamaria Prodan nu ar fi în fața primei bătăi.

Faptul că a răspuns imediat și că nu a fost șocată că a fost lovită mie îmi arată că nu e prima oară când se întâmplă asta. Ea pare obișnuită cu situația. Pare să nu fie prima dată când e lovită. Nu a avut acel șoc, firesc pentru orice persoană„, mai spune aceasta.

Citește și: Betty Salam, despre starea de sănătate a tatălui ei, după externarea din spital:„Se reface. Trebuie să…’

Citește și: O tânără și-a tatuat chipul Anamariei Prodan pe picior.Cum a reacționat impresara

Sfat de la specialist pentru Ana și Reghe după bătaia de pe stradă

Profilerul FBI este de părere că atât Ana, cât și Reghe au acumulat multe frustrări și amândoi au nevoie de terapie.

El trebuie să își rezolve frustrările, despre care v-am zis. Și ea are nevoie de ajutor terapeutic. Ana nu a depășit faptul că este o femeie înșelată, dar nu vorbim doar despre partea fizică. E sentimentul că a fost înșelată. Trebuie să accepte asta până în măduva oaselor„, a mai declarat profilerul FBI.

Și Anamaria Prodan apelează la profileri

În primăvară, Anamaria Prodan mărturisea în podcastul lui Damian Drăghici că a urmărit interviurile soțului său împreună cu un profiler.

Dacă nu era Anamaria Prodan, cine vorbea despre Reghecampf? Că atunci când eu l-am cunoscut pe Reghecampf nu știa nimeni de el, nu vorbea nimeni de el. Eu am construit pentru el ceva unic, ceva și dacă se mai naște de acum încolo de o mie de ori nimeni n-o să-i mai dea. (…) Problema e că noi am încercat să-l salvăm. (…) El e și genul ăsta, îi e foarte frică, el când găsește pe cineva genul ăsta de amante el nu mai mișcă. E exact ce e mai rău pe pământ.

Dacă îl mai are la mână și cineva, pffu, atunci e nenorocire, nu vorbește, nu scoate un cuvânt. Nu știu dacă te-ai uitat la un podcast unde a fost el și mă uitam cu cineva care este profiler de meserie și-mi spunea: Uite, el fiecare cuvânt pe care îl spune, el se uită în stânga, unde e amanta: Am voie, pot să spun?' (n.r explică modul cum s-ar fi raportat Reghecampf la Corina Caciuc). Genul, știi, de ochii în pământ întotdeauna, mișcările astea tipice…', spunea atunci Anamaria Prodan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter