Bătaie cu frișcă între vedete la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Publicat pe

Gașca emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani' a împlinit astăzi 9 ani. Le-au fost alături artiști precum Pepe, Anda Adam, Lidia Buble, Ruby, Theo Rose care au făcut glume, totul culminând cu o bătaie cu frișcă între vedete.

 

Distracția a început de dimineață azi la „Neatza cu Răzvan și Dani'. Gașca de la Antena 1 a sărbătorit în direct aniversarea a nouă ani de existență cu multă voie bună și apariții colorate, pentru că tema emisiunii a fost carnavalul.

 

Răzvan, Dani și Flavia au fost ținta „bulgărilor' de frișcă cu care s-au înarmat vedetele invitate.

 

Dacă în restul anului cei doi prezentatori sunt cei care pun întrebări incomode celor ce poposesc pe canapeaua lor, azi a fost rândul celor doi să se afle într-o ipostază nu tocmai confortabilă.

 

Vedetele invitate au fost chiar generoase atunci când s-a dat startul aruncării cu frișcă. Glumele s-au ținut lanț de-a lungul emisiei, iar băieții și-au amintit de prima ediție  „Neatza', de acum nouă ani.  Flavia a pregătit special pentru această ediție un dans latino alături de Wilmark, iar Vlăduț s-a întrecut pe sine pregătind un tort aniversar delicios.

 

Bianca Ion

 

Bătaie cu frișcă între vedete la „Neatza cu Răzvan și Dani'Bătaie cu frișcă între vedete la „Neatza cu Răzvan și Dani'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter