Bella Santiago a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit. Câştigătoarea X Factor 2018 are, totuşi, un regret din ziua aceea!

Publicat pe

Bella Santiago, marea câştigătoare X Factor 2018, a povestit în exclusivitate în numărul de august al revistei VIVA! despre momentul în care a fost cerută în căsătorie. Deşi a fost unul dintre cele mai frumoase din viaţa ei, cântăreaţa are, totuşi, un regret legat de ziua aceea: că nu a fost prezentă şi fiica ei, aflată atunci în Filipine.

Bella Santiago a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit. Câştigătoarea X Factor 2018 are, totuşi, un regret din ziua aceea!Bella Santiago a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit. Câştigătoarea X Factor 2018 are, totuşi, un regret din ziua aceea!

Cum a fost întâlnirea cu soțul tău? Te-au acceptat ușor familia și prietenii lui?

El este un om foarte bun, cu un suflet frumos. L-am cunoscut prin solistul trupei Jukebox, Alex, care îi este un prieten apropiat. A devenit un prieten foarte bun și pentru mine, iar apoi soț. (râde)

Familia lui a devenit și familia mea. Este o familie frumoasă care m-a acceptat și simt că mă iubește. Cu prietenii lui nu mă simt ciudat, sunt niște oameni foarte sociabili și amuzanți și știu să se bucure de viață, ca și el.

 

Cum a fost cererea în căsătorie? Dar momentul în care ai zis DA?

A fost pe 6 septembrie 2018, la ora 7 dimineața. S-a trezit devreme și s-a îmbrăcat frumos. Eu dormeam și am auzit că cineva bate la ușa dormitorului. Când am deschis, era el îmbrăcat la costum, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Trei luni mai târziu, pe 5 decembrie, a avut loc cununia civilă. A fost minunat totul, a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea, cu un singur regret: că nu a fost și fiica mea prezentă atunci, dar vom recupera timpul petrecut împreună. Și apropo de asta, m-a făcut extrem de fericită faptul că prietenii soțului meu, acum și prietenii mei, ne-au făcut un cadou minunat, de care o să-mi amintesc pe viață: biletele de avion pentru Filipine, pentru a o aduce aici pe fetița mea.

 

Cununia religioasă când va avea loc?

Încă nu am stabilit data nunții, dar o să fie la anul, în 2020. Sunt foarte fericită alături de el şi emoţionată la gândul că am întâlnit un om atât de bun. Mă bucur că ne înţelegem şi că vom fi împreună până la bătrâneţe. Când l-am întrebat dacă vreasă fie cu mine până vom avea părul alb, el a zis „da și lucrul ăsta m-a făcut foarte fericită. De acum o să fim împreună pentru totdeauna.

 

Cum a fost întâlnirea dintre soțul tău și fetița ta? S-a adaptat în România? Vrea să se mai întoarcă în Filipine?

A fost o întâlnire frumoasă și emoționantă. Ei au mai vorbit prin videocall și s-au împrietenit, deja îl consideră tatăl ei dinainte să îl vadă. Acum îi spune „tati. În România s-a obișnuit repede, chiar a învățat rapid cuvinte și expresii în limba română. Acum merge la meditații, o pregătim pentru școală și mi-ar plăcea să intre la o școală normală, în limba română. Nu mai vrea în Filipine!

 

Coperta VIVA! august

Coperta VIVA! august

 

Tu în ce relație ești acum cu tatăl ei?

Nu mai există nicio conexiune, el a dispărut la fix o lună după ce am născut. A plecat și nu a mai venit înapoi. Am rămas singură și a trebuit să muncesc singură să-mi cresc fetița. A fost greu, dar toate au trecut și acum sunt cea mai fericită soție și mamă din lume.

 

Îți mai dorești copii?

Da, ne mai dorim încă un copil. Când va crede Dumnezeu că este momentul potrivit, ni-l va trimite. Noi suntem pregătiți și îl așteptăm cu brațele deschise.

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter