Ben Affleck şi Jennifer Garner divorţează la 10 ani de la căsătorie

Publicat pe

Ben Affleck şi Jennifer Garner, unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood, au anunţat că divorţează la o zi după ce au împlinit 10 ani de la căsătorie.

 

Părinţi a 3 copii, două fetiţe şi un băiat, cei doi au confirmat astfel zvonurile legate de divorţul lor care au tot circulat în ultima perioadă.

 

„După o analiză atentă, am luat decizia dificilă de a divorța', se arată în comunicatul dat publicităţii de cei doi. „Mergem înainte cu dragoste și prietenie unul pentru altul și cu un angajament de a fi amândoi părinți ai copiilor noștri, rugându-vă să ne respectați viața privată în această perioadă dificilă”, a adăugat cuplul.

 

„Acesta va fi singurul nostru comentariu cu privire la problemele de ordin privat și familial. Va mulțumim pentru înțelegere'.

 

Cei doi s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare de la „Daredevil” şi s-au căsătorit în 2005. Anterior, Ben Affleck a avut relaţii cu Gwyneth Paltrow şi Jennifer Lopez, cu care a fost la un pas de căsătorie. Garner a cunoscut notorietatea datorită rolului din „Alias' şi a reuşit să-l transforme pe Affleck într-un „băiat de casă', oferindu-i stabilitatea de care avea nevoie. Acest lucru s-a văzut şi în cariera lui, care a luat avânt, actorul primind recent Oscarul pentru „Argo'.

 

Foto: Hepta

 

Ben Affleck şi Jennifer Garner divorţează la 10 ani de la căsătorieBen Affleck şi Jennifer Garner divorţează la 10 ani de la căsătorie
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter