Benedict Cumberbatch – Decorat de Regină sub privirile pline de admiraţie ale soţiei lui

Publicat pe

Actorul Benedict Cumberbatch, nominalizat anul acesta la Premiul Oscar pentru „The Imitation Game. Jocul codurilor”, a primit una dintre cele mai importante distincţii, devenind Comandor al Ordinului Imperiului Britanic (CBE), pentru servicii importante aduse artei dramatice.

 

Starul în vârstă de 38 de ani se află la apogeul carierei sale, el jucând şi în serialul de succes „Sherlock Holmes”.

 

Medalia i-a fost oferită chiar de Regina Elisabeta a II-a, iar la ceremonia de la Buckingham Palace a fost prezentă şi Sophie Hunter, frumoasa şi eleganta lui soţie. Cei doi au devenit în luna iunie părinţii unei fetiţe, iar actorul s-a remarcat în ultima perioadă prin acţiunile sale caritabile în sprijinul organizaţiei „Save the Children'.

 

În pelicula „The Imitation Game', Benedict Cumberbatch l-a interpretat pe Alan Turing, matematicianul britanic care a descifrat codul Enigma folosit de sistemele de transmitere de mesaje utilizate de nazişti în Al Doilea Război Mondial şi un pionier al computerelor. Chiar dacă a pierdut lupta pentru Oscar, Benedict Cumberbatch a fost iată răsplătit acum cu una dintre cele mai importante distincţii.

 

Foto: Northfoto

 

Benedict Cumberbatch – Decorat de Regină sub privirile pline de admiraţie ale soţiei luiBenedict Cumberbatch – Decorat de Regină sub privirile pline de admiraţie ale soţiei lui

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter