Bernie Ecclestone, tată la 90 de ani pentru a patra oară: "Ce e așa neobișnuit?"/ Este primul băiat al magnatului de la Formula 1

Publicat pe

Bernie Ecclestone, fost director executiv în Formula 1, va deveni în vară tatăl unui băiat, anunță Daily Miror. Este primul copil pentru magnatul, care în toamnă împlinește 90 de ani și soţia lui, Fabiana Flosi (43 de ani) și al patrulea pentru Ecclestone.

Bernie Ecclestone, tată la 90 de ani pentru a patra oară: "Ce e așa neobișnuit?"/ Este primul băiat al magnatului de la Formula 1Bernie Ecclestone, tată la 90 de ani pentru a patra oară: "Ce e așa neobișnuit?"/ Este primul băiat al magnatului de la Formula 1

Ecclestone mai are trei fete, din mariaje anterioare, iar cea mai în vârstă dintre ele are 65 de ani, în timp ce mezina are 31.

Magnatul a cărui avere se ridică la 2.8 miliarde de euro este foarte încântat că va fi, în sfârșit, tată de băiat și a glumit pe seama situației. „Ce e așa neobișnuit?”, s-a amuzat el într-un dialog cu reporterii de la Daily Mail. „Am fost șomer de ceva vreme și am avut timp să mă antrenez”.

Cuplul se află acum la izolare la vila lor de lux din Sao Paulo, Brazilia.

„Da, trebuie să se întâmple în vară. Sper că va învăţa repede să joace table”, a spus el.

„Ca toţi părinţii, avem o singură dorinţă: copilul să fie sănătos. Sper că niciodată nu-şi va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1”, a declarat Fabiana Flosi, soția lui Bernie Ecclestone. 

Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, în Elveția.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter