Betty Salam a avut probleme grave cu sarcina și abia a dus-o la sfârșit: "Nu am mâncat nimic timp de 3 luni, dar nimic, nimic. Nici apă nu beam. Ajunsesem la 40 și ceva de kilograme"

Publicat pe

Betty Salam a trecut prin momente dificile, atunci când a rămas însărcinată cu fiul ei, Matthias Ștefan. Fiica lui Florin Salam a avut o sarcină toxică și a avut nevoie de îngrijiri speciale, pentru a o duce la capăt și a naște un bebeluș sănătos. Artista a vorbit despre perioada care ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă din viața unei femei. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pentru Betty Salam, cel mai frumos moment a fost când a născut și și-a ținut copilul sănătos în brațe. 

'Am avut cea mai grea sarcină. Vorbesc foarte serios. Am moștenit din păcate de la mama mea, pentru că am avut sarcină toxică. Mi-a fost foarte rău și am stat numai la perfuzii. Nu am mâncat nimic timp de 3 luni, dar nimic, nimic. Nici apă nu beam. Ajunsesem la 40 și ceva de kilograme. În loc să iau în greutate, eu slăbeam. Am zis că este ceva în neregulă. Mi-a fost teamă, dar am fost puternică', a mărturisit Betty Salam.

Mai mult, bruneta nu a putut să experimenteze prea mult alăptatul, lucru pe care l-a dezvăluit târziu. 

Ea a spus că l-a alăptat o singură lună pe fiul ei, din cauza problemelor de sănătate.  

Din fericire, Matthias a crescut și totul este bine, iar Betty se gândește chiar să mai facă un copil, atunci când va mai crește băiatul ei. 

A avut o copilărie grea

Betty Salam a avut o copilărie dificilă, fiind nevoită să se maturizeze prea devreme. Din păcate, Ștefania, mama vedetei, a murit atunci când Betty era copil. Lucru care a devastat-o pe fiica lui Salam. 

„Eu nu mă rog la Dumnezeu, mă rog la mama mea. Când eram mult mai mică, atunci când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama, a trebuit să mă descurc singură. Nu m-a ajutat nimeni în perioada aia, ci doar eu singură. Tatăl meu era plecat, dar faptul că stăteam cu familia mea nu mă ajuta prea mult, pentru că nimeni nu o poate înlocui pe mama', a mai declarat Betty.

Cât despre momentul în care a aflat că este însărcinată, Betty a fost nespus de fericită. 

„Cătălin și-a dorit foarte mult, pentru că a avut o problemă medicală și am zis că e  mai bine să avem mai devreme un copil. El a avut niște probleme de când era el mai tinerel, nu putea face copii. A făcut analize și a depistat că nu poate avea copii. Eu am aflat la câteva luni bune de când eram cu el' a spus Betty Stoian.

Betty Salam a avut probleme grave cu sarcina și abia a dus-o la sfârșit: "Nu am mâncat nimic timp de 3 luni, dar nimic, nimic. Nici apă nu beam. Ajunsesem la 40 și ceva de kilograme"Betty Salam a avut probleme grave cu sarcina și abia a dus-o la sfârșit: "Nu am mâncat nimic timp de 3 luni, dar nimic, nimic. Nici apă nu beam. Ajunsesem la 40 și ceva de kilograme"

Artista nu a dezvăluit cum a reușit iubitul ei să își rezolve problema infertilității, descoperite în trecut, însă important este că astăzi sunt extrem de fericiți în rolul de părinți. 

„Tatăl meu a fost prima persoană cu care m-am sfătuit și a fost mereu lângă mine, este foarte grijuliu, îl văd că mă sună tot timpul să mă întrebe daca am nevoie de ceva', a încheiat Betty Stoian.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter