Bianca Drăgușanu a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. „Poate recidiva oricând”

Publicat pe

În urmă cu trei ani, mama Biancăi Drăgulanu a fost operată, după ce a fost diagnosticată cu cancer de piele. Acum, vedeta a vorbit despre cum se simte mama ei și cum are grijă ca boala să nu recidiveze.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. „Poate recidiva oricând'Bianca Drăgușanu a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. „Poate recidiva oricând'

Madi Dragoş lucrează la Călan, unde este expert la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara.

 În 2016, mama Biancăi Drăguşanu a aflat că suferă de cancer de piele şi trebuie să treacă printr-o operaţie foarte complicată, în zona feţei. Deşi exista riscul să rămână desfigurată, Madi nu a avut de ales pentru că operaţia îi salva viaţa. Acum, Bianca a făcut dezvăluiri emoționante despre starea mamei sale.

„Pe mama urmează să o duc la un control, pentru că a avut problemele astea de sănătate. Poate recidiva oricând. Știu că sună puțin a dramă, dar dacă nu pui punctul pe i, nu mi-a dat nicio variantă prin care să subliniez. E mama și o să o susțin toată viața mea, e singura dragoste adevărată între mamă și fiică. Ea mă susține la rândul ei în orice problemă pe care o am. În momentul de față trebuie sî fim atente amândouă pentru că poate recidiva oricând. Suntem credincioase, gândim pozitiv, suntem puternice și putem reuși orice ne propunem. De la mama învăț mereu lucruri. Ne iubim, dar ne și certăm, dar după ce ne-am certat ne împăcăm mereu. Ea e mai emotivă, se smiorcăie”, a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, într-o situație…imprevizibilă

Bianca Drăgușanu a vorbit despre căsnicia cu Alex Bodi, după ce la sfârșitul anului trecut au anunțat că vor divorța. În cele din urmă, aceștia au decis să își mai dea o șansă.

„Cu soțul meu toată situația este imprevizibilă. Aș vrea să-ți spun niște certitudini, dar nu pot. Mă rog să avem înțelepciunea ca anul acesta să avem un echilibru. El este plecat acum cu treabă, îmbină utilul cu plăcutul. E bine să ni se facă dor unul de celălalt, vorbim zilnic unul de celălalt. Prezența e cel mai frumos cadou, dacă e cuminte și sincer cu mine e totul perfect. Știe el ce are de făcut să mă facă fericită. Sunt mândră de el”, a mai spus Bianca Drăgușanu. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter