Bianca Drăgușanu, dezamăgită de cadourile pe care le-a primit de ziua ei: "Aștept scuze, n-ai cum să vii cu..."

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani! Vedeta se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. În urmă cu câteva zile, vedeta a organizat o petrecere de neuitat de ziua ei, unde au fost prezente zeci de persoane. Cu toate astea, Bianca s-a declarat dezamăgită de o persoană care i-a făcut un cadou de toată jena. Blondina și-a exprimat supărarea pe rețelele de socializare, folosind un limbaj dur și vorbe greu de reprodus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca a schimbat prefixul! Fosta soție a lui Alex Bodi a împlinit pe 6 martie 40 de ani. Cu această ocazie, blondina și-a invitat cele mai apropiate persoane, organizând o petrecere de pomină. Alături de ea a fost și fiica ei, Sofia, care s-a simțit foarte bine. Cu tiate astea, Bianca Drăgușanu a rămas cu un gust amar după ce a deschis cadourile de la invitați.

Bianca Drăgușanu, dezamăgită de cadourile pe care le-a primit de ziua ei: "Aștept scuze, n-ai cum să vii cu..."Bianca Drăgușanu, dezamăgită de cadourile pe care le-a primit de ziua ei: "Aștept scuze, n-ai cum să vii cu..."

Vedeta are o relație cu afaceristul Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Bianca a fost căsătorită cu Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, pe Sofia. Ulterior, blondina a avut o căsnicie presărată cu momente scandaloase alături de Alex Bodi. Cei doi au fost implicați în mai multe conflicte mediatizate.

Citește și: Aurel Pădureanu, mesaj tulburător în ziua în care Cornelia Catanga ar fi împlinit 64 de ani:”Nici acum nu ne putem reveni”

Citește și: Zelenski, un nou avertisment pentru armata rusă:”Vom lupta până ne vom recâştiga pământul”

Citește și: Emil Rengle, atac la Andreea Tonciu, după eliminarea de la Survivor:”A stat mai mult leșinată decât trează”

Citește și: Sorin Pușcașu de la Survivor a devenit tată!Primele imagini cu fiul său, Zayn Alexander

Bianca Drăgușanu, dezamăgită de cadourile pe care le-a primit de ziua ei

Bianca Drăgușanu a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Vedeta a organizat o petrecere de lux unde și-a invitat toți prietenii apropiați. Deși trebuiau să vină în jur de 50 de invitați, la ziua de naștere a vedetei au venit la multe persoane. Unele dintre ele neinvitate, dar Bianca nu s-a supărat. Ba din contră, s-a bucurat că au venit mai multe persoane. Cu toate astea, blondina a postat mai multe clipuri video pe rețelele de socializare în care se declară dezamăgită de cadourile pe care le-a primit.

Bianca a primit bani, bijuterii și alte cadouri care îi sunt pe plac. Vedeta a povestit că le-a spus prietenilor ce și-ar dori de ziua ei. Cu toate astea, un cadou a înfuriat-o la culme pe Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a primit cadou un săpun

În momentul în care a deschis punga de cadou, Bianca a observat un odorizant de baie, un spun și trei trandafiri de săpun. Vedeta a declarat că știe cine sunt persoanele care i-au făcut acest cadou, dar a preferat să nu le spună numele. Conform acesteia, persoanele respective sunt cunoscut în showbiz-ul românesc. Blondina nu s-a putut abține și le-a adresat câteva cuvinte dure celor două personaje misterioase. Vedeta a folosit un limbaj dur și vorbe greu de reprodus.

Ieri și alaltăieri am început să deschid din cadouri, care au fost foarte multe și care m-au făcut fericită. (…) Am primit flori, bijuterii, parfumuri, iar de la niște persoane care s-au aciuat adiacent la petrecerea de ziua mea, am primit iarăși niște cadouri impresionante despre care vreau să vă povestesc. Am avut în jur de 50 de invitați, dar cred că au fost vreo 60. Cei în plus nu e vorba că m-au deranjat, că mi-a făcut plăcere să mă bucur de prezența unor oameni pe care nu-i cunoșteam în mod direct și care au venit în mod indirect la ziua mea, nefiind invitați personal. Voiam să vă povestesc despre cadourile pe care le-am primit de la aceste persoane.

Trei, patru cadouri pe care nu am să le uit vreodată în viața mea și de care voiam, neapărat, să vorbesc cu voi. Acum, regula bunelor maniere și… trebuie să avem fiecare cei 7 ani de acasă, chiar dacă nu ești instruit de mama ta, trebuie să ai un bun simț… nu mă cunoști, nu ști ce să aduci, e suficient să vii cu o felicitare sau să spui 'la mulți ani'. Consider că din partea unor persoane simpla prezență poate fi un cadou. Deschid cadourile, băi, în pungă găsesc săpun, odorizant de baie și niște trandafiri de plastic. Am un mesaj pentru personajele pe care le-am identificat, dar nu știu dacă merită să le dezvălui identitatea.

Aș vrea să vi le înapoiez, să vă băgați săpunul în c… și vă dau și hârtie igienică, să vă ștergeți la gură cu ea. Pentru că, data viitoare, dacă mai fac vreo petrecere nu o să mai vină nicio persoană neinvitată sau autoinvitată. Să vă fie rușine. Nu mi-ați stricat ziua, mi se pare amuzant, iar dacă o să am o reacție din partea voastră, o scuză, ceva, nu o să vă fac publice numele. Că mai sunteți și persoane semi-cunoscute. Și, ca la orice nuntă, cumetrie sau botez, există și invitați cărora nu le-au plăcut sarmalele, vinul sau mireasa nu a fost îmbrăcată pe placul și pe gustul lor. De data asta, mireasa și invitații au fost perfect mulțumiți. Mai puțin mulțumită a fost mireasa de față, care a rămas stupefiată de ce cadou poate să îți facă o c…. dinasta care vine cu o pungă. Mai bine, d….’, nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te d…. de aici, că ești p….. Mai ai și butic de haine, gen. Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag. Ia-te și spală-te tu cu el. N-ai cum, dă-te-n papucu meu! N-ai cum să vii cu săpun și cu trandafiri de plastic și odorizant de baie. Dacă tu ești o c…, nu înseamnă că eu sunt la fel, știi ce zic?', a spus Bianca la InstaStory.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună la petrecerea blondinei

Deși lumea îi vedea despărțiți pe Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, cei doi au demonstrat că relația lor rezistă. Afaceristul nu a lipsit de la un eveniment atât de important pentru Bianca Drăgușanu. Cei doi au preferat mereu să fie discreti cu povestea lor de dragoste, dar de ziua Biancăi, și-au arătat iubirea.

Gabi Bădălău se află în plin divorț cu Claudia Pătrășcanu, de care s-a despărțit de doi ani. Cei doi au împreună doi băieți, iar în prezent se luptă la tribunal pentru custodia copiilor.

Sursa foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter