Bianca Drăguşanu, naşă de botez pentru o fetiţă. A îmbrăcat o ţinută de mii de euro

Publicat pe

Bianca Draguşanu şi Alex Bodi au fost naşi de botez. Vedeta a îmbrăcat o ţinută de mii de euro care a atras privirile tuturor. 

După ce s-au împăcat, Bianca şi Alex Bodi au ajuns în faţa altarului. Cei doi au botezat împreună o minune de fetiţă. Vedeta a ales să îmbrace un costum roşu şi pantofi de mii de euro de la un cunoscut brand.

„Bucurie şi binecuvântare să fim părinţi spirituali pentru Eva Maria. Să ne trăieşti, să aduci numai bucurie în casa părinţilor tăi, să ne creşti sănătoasă şi inţeleaptă!”, au fost urările naşilor la scurt timp după ce micuţa a fost băgată în cristelniţă.

Bianca s-a mândrit pe Instagram cu evenimentul fericit din viaţa lor.

Spre seară, la petrecere, vedeta a decis să îşi schimbe ţinuta. A uimit şi de data aceasta când a apărut îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată pe corp şi transparentă. Vedeta s-a fotografiat fericită lângă iubit.

Prima imagine cu Victor Slav și iubita lui

De când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, Victor Slav iubește în liniște. Prezentatorul TV de la Kanal D este îndrăgostit nebunește de Raluca, o fată de oraș care a reușit să-i pună inima pe jar. Cei doi ies des împreună în oraș, însă reușesc de fiecare dată să se ferească de paparazzi. Nu și de data aceasta, pentru că Victor Slav și Raluca au fost fotografiați împreună chiar de prietenii lor, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Nici Victor Slav, dar nici Raluca nu au făcut nicio declarație despre relația lor.

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter