Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! "Face parte din greșelile tinereții!"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu pare să fi luat, de data aceasta, o decizie definitivă în privința despărțirii de Alex Bodi. Blondina a decis să scape până și de tatuajul pe care și l-a făcut recent, pentru a elimina orice amintire a fostului iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare să-și fi consumat ultimul episod, deși nu ar fi prima dată când cei doi își iau un adio furtunos. Cei doi au avut o relație de iubire tumultuoasă, presărată cu împăcări și despărțiri, o căsătorie și un divorț… urmat de o reînnodare surprinzătoare a relației.

Citește și: Daniel Buzdugan s-a îndrăgostit la prima vedere și acum are o căsnicie de 17 ani. Cine e soția lui și unde s-au cunoscut / EXCLUSIV

De data aceasta însă, pare să nu mai existe cale de împcare, cu atât mai mult cu cât blondina a făcut pentru prima oară dezvăluiri despre relația ei cu alex Bodi în social media. Mai mult, recent, Bianca a dovedit că vrea să șteargă complet urmele trecerii lui Alex Bodi prin viața ei.

„Vreau să-mi repar greșeala făcută”

Fosta iubită a omului de afaceri a publicat pe contul ei de socializare un filmuleț în care își întreabă fanii despre un salon unde își poate șterge un tatuaj… Tatuaj pe care Bianca și l-a făcut săptămâna trecută și care, evident, avea o semnificație specială pentru relația ei cualex Bodi.

„Din capitolul greșelile tinerii… în tinerețea mea de vinerea trecută, acest tatuaj îl regret săptămâna asta și insist să-l scot, pentru că face parte din greșelile tinerii. Unde îmi scot tatuajul? Vreau să-mi repar greșeala făcută”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! "Face parte din greșelile tinereții!"Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! "Face parte din greșelile tinereții!"

Adevărul despre relația cu Alex Bodi

De-a lungul timpului, relația controversată dintre Bianca și Alex Bodi a făcut deliciul publicului, însă niciodată, până acum, blondina nu a vorbit deschis despre motivele care au dus la despărțire. Deși presa a scos la iveală în repetate rânduri dovezi despre temperamentul vulcanic al omului de afaceri, Bianca a refuzat să recunoască adevărul, ba chiar l-a mascat, insistând că în relația lor nu este nimic în neregulă. Iată însă că blondina și-a surprins fanii din social media cu niște mărturisiri neașteptate…

Citește și: Horațiu Mălăele: „Nu am prea crezut că există COVID, până când m-a izbit!”. Cum se simte actorul acum

„Am fost întrebată de foarte multe ori: «Dar ce îți lipsește ție, de te compromiți în situații în care ai de suferit sau imaginea îți este terfelită? Sau îți pierzi încrederea în sine?» Pentru că, na, știți, există situații în care ne compromitem cu toții și care ne dăunează stilului de viață. Nu te mai poți concentra, nu mai poți să-ți faci activitățile zilnice, că poate ai niște… Ca lucrurile s-o ia razna… de ce ierți? De ce te pui în contexte în care tu știi adevărul, dar te faci că nu îl vezi? De ce? (…).  Am fost în niște situații în care m-am compromis… Eu cred că nu îmi lipsește nimic ca să fiu fericită, pentru că fericirea depinde de noi, de noi înșine, nu de altcineva”, a mărturisit Bianca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter