Bianca Drăgușanu, replică acidă la adresa lui Victor Slav, în emisiune: ”Să discutăm despre majorarea pensiei alimentare...”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas prieteni de dragul fetiței lor după ce s-au despărțit. Sofia Natalia a rămas în grija mamei sale, iar Victor Slav o vizitească de fiecare dată când vrea. Întâlnirea de gradul zero a avut loc în platoul de la 'Vulturii de noapte'.

Bianca Drăgușanu, Victor Slav și Cătălin Botezatu au fost în același platou. Fosta prezentatoare TV a fost invitată în emisiunea fostului ei soț alături de fostul ei iubit, celebrul designer. În emisiunea de la Kanal D, ce va fi difuzată marți noapte, a avut loc și un moment de roast, în care vedetele și-au aruncat cuvinte grele.

O replică a Biancăi Drăgușanu l-a lăsat fără cuvinte pe Victor Slav. 'Zilele următoare te invit la o cafea să discutăm despre majorarea pensiei alimentare', a spus vedeta.

Ce pensie alimentară îi dă Victor Slav fetiţei sale

După un divorţ între părinţi, legea spune ca părintele în grija căruia nu a rămas copilul trebuie să dea o pensie alimentară. Acum a ieşit la iveală şi suma pe care Victor Slav i-o dă lunar Biancăi Drăguşanu pentru fetiţa lor. Prezentatorul TV îi dă peste 500 de euro. Divorţul lor s-a pronunţat în anul 2014, la câteva luni după nuntă. Apoi au format din nou un cuplu, fără a se căsători din nou.

„Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe', a declarat un apropiat al Biancăi Drăguşanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu, invitată la emisiunea lui Victor Slav. Reacția prezentatorului TV a făcut-o pe vedetă să-i dea o palmă

Citește și: Oase o ironizează pe Bianca Drăgușanu după ASIA EXPRESS. Fotografia postată pe Instagram a stârnit reacții neașteptate

FOTO: Facebook

Bianca Drăgușanu, replică acidă la adresa lui Victor Slav, în emisiune: 'Să discutăm despre majorarea pensiei alimentare...'Bianca Drăgușanu, replică acidă la adresa lui Victor Slav, în emisiune: 'Să discutăm despre majorarea pensiei alimentare...'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter