Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu: "Individa asta instabilă..."

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au ajuns la cuțite. Fosta parteneră de viață a lui Gabi Bădălău a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre blondină. Ei bine, nici Bianca nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să-i răspundă. Ba chiar mai mult, este hotărâtă să o dea în judecată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a taxat-o dur pe Bianca Drăgușanu și a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre aceasta. Cele două sunt implicate într-un scandal de proporții.

Și-au aruncat tot felul de vorbe în mediul online, iar actuala iubită a lui Gabi Bădălău este hotărâtă să o dea în judecată pe cântăreață.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a jignit-o grav pe Bianca Drăgușanu:'A uitat pe ce sumă a luat-o Gabi în Maldive?'

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima declarație despre întâlnirea cu Alex Bodi:„Suntem oameni maturi’

Citește și: Liviu Vârciu, furios că a ieșit în pierdere după botezul fiului:„Am rămas dator, zgârciților!’

Citește și: Carmen Negoiță, primele declarații după eliminarea de la Bravo, ai stil!:„Nu mă regăseam’

Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu

Pe contul său de socializare, Bianca Drăgușanu a postat un mesaj șocant. Vedeta susține că nu este motivul divorțului dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Ba chiar mai mult, în urmă cu ceva timp, cântăreața și-ar fi dorit să aibă o relație cât de cât apropiată cu blondina.

În continuare, Bianca a mai scris că nu înțelege de ce este atacată de Claudia, dar și de mama acesteia și chiar vrea să i se facă dreptate.

'Buna dimineața. M-am trezit bombardată cu întrebari despre acesta individă! Uitați cine vorbește despre mine! Haideți să vă spun și eu ce poate unii dintre voi nu știti. Acesta singură' mamă de copiii' de pe planetă ma jignește de mai bine de 7 luni fară ca eu să fi fost vreo secunda motivul divorțului ei sau problemelor pe care le are. Bineînteles această femeie în primă fază ma aprecia și mă complimenta considerând că am putea fi chiar prietene'. Știu doar ca între timp lucrurile s-au complicat iar individa asta instabilă a început să ma denigreze și să mă amenințe atât ea cât și mama dansei.', a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

„De 4 luni este amantă”

În mesajul de pe Internet, care ulterior a fost șters, Bianca mai făcea o mărturisire de-a dreptul șocantă. Vedeta susține faptul că, de mai bine de patru luni de zile, Claudia Pătrășcanu este amanta unui bărbat din Constanța.

Pregătită să dea totul pe față, fosta asistentă de televiziune a zis că o să devină cu dovezi și chiar o să apeleze la ajutorul autorităților pentru dreptate.

'Probabil gelozia, inferioritatea, prostia și frustrarea cauzează mari probleme de exprimare. Probabil plictiseala și lipsa de ocupație te fac să spui aberații ca să fi bagată în seama. De 2 ani doar apare jignindu-și tatăl copiilor etc. Ceea ce nu știe multa lume despre aceasta Sf Filofteea este că de 4 luni este amanta unui anume Mache din Constanța, cunoscut om de afaceri prin port . Problema e ca omul de 50 ani a ținut-o cât se poate de ascunsă pana acum 3 săptamani când și-a dat seama cât valoreaza penibila asta. Bun, acum cu o mica parte a poveștii va tin la curent cu dovezi în curand, și că tot îi plac procesele si plimbarile București-Constanța o aștept în instanța pentru calomnie. Apropo, cred ca știe cine sunt și cu ce mă ocup real, cred ca știe ca sunt imaginea unor brand-uri cunoscute, iar afacerea mea o cunoaște destul de bine, așa că o aștept cu toată sinceritatea mea la Bucuresti și pentu mine 🥰😘.', a încheiat Bianca Drăgușanu, în mesajul ulterior șters, notează Spynews.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter