Bianca Drăgușanu, schimbare radicală de look. Vedeta s-a tuns scurt

Publicat pe

Bianca Drăgușanu reușește să ne surprindă de fiecare dată. Vedeta a renunțat la părul lung și a făcut o schimbare de look radicală. Bianca Drăgușanu s-a tuns scurt, iar noua tunsoare o prinde de minune.

Bianca Drăgușanu are mult curaj atunci când vine vorba de schimbările de look. Recent, fosta prezentatoare TV și-a surprins fanii cu o nouă tunsoare. Până acum, Bianca Drăgușanu ne-a obișnuit cu părul lung, însă de data aceasta ea a optat pentru o tunsoare bob lung.

Chiar dacă și-a schimbat tunsoarea, Bianca Drăgușanu nu a renunțat la părul blond și a optat pentru un blond rece. Vedetei îi stă foarte bine și a primit foarte multe complimente. Bianca Drăgușanu este o femeie singură acum și se bucură din plin de viață.

Se pare că și fostei prezentatoare TV îi place noul look, având în vedere faptul că a postat mai multe fotografii cu această schimbare pe rețelele de socializare.

 

Citește și: Câți bani a luat Bianca Drăgușanu pentru participarea la Asia Express. Suma e cu multe zerouri

Citește și: Al cui este apartamentul de 1 milion de euro în care s-a pozat Bianca Drăgușanu. De ce blonda nu mai locuiește acolo!

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro