Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit fetița alături de Alex Bodi și Victor Slav! Sofia a împlinit 4 ani

Publicat pe

La finele săptămânii trecute, Bianca Drăgușanu surprindea pe toată lumea declarând că Victor Slav este unul dintre bărbații la care s-ar întoarce. Ulterior, fostul ei soț l-a vizitat pe Alex Bodi… cu un motiv întemeiat însăa participat la ziua micuței Sofia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Face ce face Bianca Drăgușanu și reușește să surprindă cu declarațiile ei. Chiar dacă, de data asta, a fost vorba despre o emisiune de televiziune unde a fost luată la întrebări, blondina a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată când a vorbit despre fostul ei soț, Victor Slav.

Bianca s-ar întoarce la fostul soț…

Deși acum formează un cuplu cu Alex Bodi, blondina nu s-a jenat să facă, în direct, o afirmație surprinzătoare. Întrebată într-o emisiune TV cum l-ar caracteriza pe fostul ei soț, Bianca Drăgușanu a răspuns sincer că Victor Slav este’nepriceput’. Mult mai surprinzător a fost însă ce a urmat…

Blondina a fost nevoită să spună la care dintre foștii săi – Victor Slav, Cătălin Botezatu sau Adrian Cristea – s-ar întoarce, chiar și pentru o noapte, iar răspunsul ei a fost unul total neașteptat, deoarece l-a ales pe Victor Slav.

‘La Victor Slav m-aș întoarce. Însă, să se înțeleagă că nu aveam de ales’, a menționat Bianca, acum iubita lui Alex Bodi.

Citește și: A murit fratele lui Florin Salam, după ce s-a infectat cu COVID-19. Ce mesaje disperate trimitea din spital înainte să se stingă din viață: 'Faceți ceva să mă scoată de aici'

Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit fetița alături de Alex Bodi și Victor Slav! Sofia a împlinit 4 aniBianca Drăgușanu și-a sărbătorit fetița alături de Alex Bodi și Victor Slav! Sofia a împlinit 4 ani

Victor Slav, acasă la Alex Bodi

Cum i-a picat această afirmație lui Alex Bodi e greu de spus, chiar dacă Bianca a menționat că formularea întrebării nu i-a dat de ales, cert este că fostul soț și actualul iubit (și el fost soț, de altfel) au fost nevoiți să petreacă împreună… Dar cum Victor Slav nu putea lipsi de la ziua fiicei sale, Alex Bodi a avut grijă ca tatăl Sofiei să se numere printre invitați. Puștoaica a împlinit 4 ani, iar mama ei s-a străduit ca aniversarea micuței sale să fie una memorabilă.

Iar din fotografiile pe care atât Bicanca Drăgușanu, cât și Victor Slav le-au publicat pe conturile de socializare reiese că Sofia s-a bucurat de un party ca la carte, cu sute de baloane, rochițe de prințesă și invitați dragi, care a făcut-o extrem de fericită. Cât despre cei doi bărbați din viața Biancăi, aceștia se înteleg bine, asta cu atât mai mult cu cât Bianca și Victor au rămas în relații civilizate, de dragul micuței lor.

Dacă Alex îi va reproșa Biancăi afirmațiile făcute despre fostul ei soț rămâne de văzut…

Citește și: Nicușor Dan este noul primar al Capitalei. Gabriela Firea a pierdut la alegerile locale din 2020

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter