Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au amânat nunta. Plănuiesc însă să devină părinți cât mai repede: "Vreau să fie înainte de Crăciun"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au căsătorit civil în urmă cu câteva săptămâni. Iată că relația lor devine din ce în ce mai serioasă, ba chiar se gândesc să devină părinți. Din păcate, nunta au amânat-o. 

Bianca Drăgușanu, fără vreo reținere, a declarat că nu poate trăi fără Alex Bodi. Exact așa i se întâmplă și lui. Au constat asta cât timp erau despărțiți sau certați. Iată că vor să devină părinți, să aibă o familie mare și frumoasă.

NUnta au amânat-o pentru anul 2020, dar ideea de a deveni părinți nu. Până de Crăciun, vedeta vrea să dea vestea despre sarcină.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au amânat nunta. Plănuiesc însă să devină părinți cât mai repede: "Vreau să fie înainte de Crăciun"Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au amânat nunta. Plănuiesc însă să devină părinți cât mai repede: "Vreau să fie înainte de Crăciun"

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu pot trăi unul fără celălalt

'Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu. De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere'. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (…) De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit', a declarat Bianca Drăgușanu la TV.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au amânat nunta

Ceremonia religioasă a fost amânată pentru 2020, a declarat Bianca.

'Noi avem tot ce ne trebuie, dar nu avem timp. Acum a venit toamna, ce ar însemna să plouă afară şi să îmi murdăresc rochia de mireasă de la călcâi până la genunchi. Aştept primăvara şi facem nuntă sau divorţ. El vrea doi băieţi dintr-o dată. Nu ştiu dacă pot să duc atât de mult. Dacă vrea acum, da, dacă nu, nu. Vreau să fie înainte de Crăciun, ca să vă dau vestea. Timpul are toate răspunsurile şi mie nu îmi place sa fiu purtătorul de cuvânt al unei relaţii. Este singurul bărbat din viaţa mea care a luat vreodată decizii. Cu el, situaţia e diferită. Naşa şi-a găsit naşul', a mai spus Bianca Drăgușanu.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter