Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, la VIVA! Party 2019. Au venit cu o maşină de jumătate de milion de euro

Publicat pe

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au sosit la VIVA Party 2019. Cei doi au ajuns după ora 21, când deja noaptea s-a lasat. Cei doi au coborât dintr-o maşină de jumătate de milion de euro. Cei doi şi-au asortat ţinutele. 

Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt prezenti la VIVA PARTY 2019. Au venit cu o masina de jumatate de milion de euro: https://bit.ly/2VLpkLf

Publicată de Revista VIVA! pe Miercuri, 22 mai 2019

Petrecerea VIVA!, cel mai așteptat eveniment monden al anului, și-a întins covorul roșu pentru oaspeții săi celebri, așteptându-i de data aceasta cu muzică disco.

În urmă cu douăzeci de ani nu se făcea clubbing, se mergea la discotecă. În urmă cu douăzeci de ani muzica pop românească era în epoca ‘Atomic TV’. Tot în urmă cu 20 de ani apărea primul număr VIVA!, la început de vară. De aceea, la cea de-a 20-a aniversare a revistei VIVA! ‘o facem lată’ din nou, ca pe vremuri, cu muzică de discotecă și fluturași în stomac, cu vedetele de atunci și vedetele de acum.

Rețeta nu se schimbă: rochii strălucitoare, oaspeți de marcă, o seară spectaculoasă, un party cu o tradiție greu de egalat, ce aduce la un loc cele mai populare celebrități. Iar dacă vorbim de rețetă, petrecerea noastră aniversară gradioasă nu ar fi posibilă fără ‘ingredientele’ esențiale ale prietenilor noștri glo, Pandora si Smart Water, cărora le mulțumim pentru sprijin. Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Flavours in the Garden @Clubul Diplomatic, Martini, Bombay Sapphire, Dichis Signature Events, I Wish Events, Music Gear.

Foto: Cristi Duminecioiu, Dan Borzan, Sorin Cioponea, Angelescu Dumitru

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter