Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit. Motivul care a dus la destrămarea cuplului

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, din nou. Cei doi nu mai formează un cuplu de mai bine de o săptămână, însă au decis să rămână prieteni. Alex Bodi a vorbit despre ruptura care s-a produs între ei.

Bianca Drăgușanu este din nou o femeie liberă, pentru că ea și Alex Bodi nu mai formează un cuplu. Vedeta a petrecut de ziua ei de naștere în club, însă fără afacerist. În ultima perioadă cei doi nu s-au mai afișat pe rețelele de socializare, ceea ce a însemnat clar că ceva s-a întâmplat.

Atât Bianca, cât și Alex Bodi au confirmat că nu mai sunt împreună. Afaceristul a mărturisit că deși nu mai este cu Bianca, au rămas prieteni și din respect pentru a venit la ziua sa de naștere pentru a-i aduce un buchet de flori.

„Doar acum am putut să ajung. Nu sunt două săptămâni, ne-am despărţit săptămâna aceasta pe cale amiabilă, am rămas prieteni, tocmai de aceea am trecut să o salut. Nu este vorba de şansă, de ce s-a întâmplat, nu are nicio legătură, am rămas prieteni. Motive sunt mereu, nimic nu se întâmplă fără motive, mai multe chestii din partea mea. Nu că s-a speculat că mi-am petrecut timp cu fosta mea soţie, mi-am petrect timp cu fetiţa mea. Dacă ar fi să mă împac cu fosta soţie o să public. Sunt nişte lucruri pe care le decide timpul. Nu am deschis subictul de împăcare, doar am felicitat-o, nu am discutat că este cu invitaţii. I-am luat şi flori. Suntem prieteni, aşa rămânem şi timpul le rezolvă pe toate. Nu ştim dacă vorbim de a doua împăcare. Acum chiar am decis, doi oameni nu se despart şi rămân duşmani, chiar am vorbit ok şi de aceea m-am prezentat aici”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate, pentru spynews.ro.

Este a doua oară când Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se despart. Prima despărțire a avut loc înainte de Revelion, când afaceristul s-a împăcat cu fosta soție, apoi s-a întors în brațele vedetei. Potrivit informațiilor apărute în presă, Bianca Drăgușanu este cea care a decis să pună punct relației de această dată.

„Singură ca de obicei, sunt foarte bine. Sunt perfect aşa. Am rămas prieteni”,a spus Bianca Drăguşanu despre despărțirea de Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit. Motivul care a dus la destrămarea cupluluiBianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit. Motivul care a dus la destrămarea cuplului

Citește și: Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă: „Le-am spus că mai bine mă arunc pe geam'

Citește și: Bianca Drăgușanu îi dă replica Andreei Bălan. Declarații scandaloase: 'Sfânta Filofteia asta nu poate să nască din cauza…'

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter