Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit. S-au certat într-un restaurant la munte

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit. Povestea de dragoste dintre cei doi se pare că a ajuns la final, după doar câteva luni. Chiar dacă totul părea perfect în relația lor, adevărul este că între cei doi ar fi existat neînțelegeri.

Pe final de an, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit și nu se știe deocamdată dacă mai este cale de împăcare. Se pare că cei doi se aflau la munte, când a avut loc ruptura dintre cei doi. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au certat, după ce acesta îi tot reproșa lucruri vedetei. Aceștia se aflau în vacanță în la Poiana Brașov și au decis că totul între ei s-a terminat. Fosta prezentatoare TV de la Kanal D s-a întors singură în București. Bianca Drăgușanu a fost scoasă din sărite de iubitul ei și s-a ridicat de la masă și a plecat.

'Bia s-a despărţit de Bodi în urmă cu puţin timp. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva, în ciuda faptului că ei au mai avut certuri puternice de-a lungul timpului! Pe de altă parte, din câte îi ştim noi, nu este exclusă nici o împăcare pe ultima sută de metri înainte de Revelion. Orice este posibil în cuplu acesta, dar, cel puţin deocamdată, putem spune că sunt separaţi', au dezvaluit apropiaţii vedetei, pentru wowbiz.ro.

Alex Bodi, cadou de 24.000 de euro pentru Bianca Drăgușanu de Crăciun

Alex Bodi i-a dăruit un ceas scump, ce valorează cât jumătate dintr-un apartament. Alex Bodi a scos din buzunar suma de 24.000 de euro pentru ceasul Hublot pe care Bianca Drăgușanu îl poartă cu drag. Vedeta a petrecut Crăciunul alături de fiica ei, Sofia Natalia.

Citește și: Bianca Drăgușanu a primit de Crăciun un cadou de zeci de mii de euro. Alex Bodi o răsfață

Citește și: Alex Bodi, primele declaraţii despre un copil cu Bianca Drăguşanu. Relaţia lor devine din ce în ce mai serioasă

FOTO: Instagram

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă