Bianca Drăguşanu şi drama copilăriei. Nu avea casă şi locuia într-o singură cameră, în incinta stadionului de fotbal

Publicat pe

Bianca Drăguşanu se bucură acum de familia ei, de fiica pe care o are, dar şi de situaţia sa financiară. A reuşit să îşi croiasă un drum, chiar dacă în copilărie a suferit. Familia nu a putut să îi ofere tot ce şi-a dorit, nici măcar o casă normală! Iată detalii din trecutul vedetei!

Copilăria Biancăi Drăguşanu nu a fost deloc uşoară. Chiar dacă acum afişează un zâmbet larg, fiind înconjurată de maşini de sute de mii de euro, haine scumpe, brand-uri exclusiviste, aceasta a suferit. Ea a povestit că nu a avut o casă normală, ci a trăit alături de tatăl ei într-o cameră, din incinta unui stadion.

Radu Drăguşanu a fost portar şi apoi maseur la Jiul Petroşani. Bărbatul îi gătea Biancăi la un aragaz improvizat, neavând la dispoziţie o bucătărie. Cel mai greu le era iarna, când era destul de frig, iar ea avea în garderobă o singură pereche de bocanci. Iată cât de mult i-a lipsit căldura familiei Biancăi.

„În copilărie, am simţit aceste lipsuri pe care le simt şi ei. În prima parte a copilăriei mele am fost săracă. Nu aveam casă şi locuiam într-o singură cameră, în incinta Stadionului Jiul Petroşani, cu tatăl meu. Mâncam ceea ce el îmi gătea pe reşou… Aveam o singură pereche de bocanci, pe care i-am purtat mai multe ierni la rând şi care s-au dezlipit la un moment dat. Pot spune că acea perioadă a fost una tristă, nu am avut atunci norocul pe care îl au unii copii din ziua de astăzi. Nu am fost un copil orfan, dar mi-a lipsit enorm căldura familiei”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru ring.ro.

Părinţii Biancăi Drăguşanu au divorţat

Radu Drăguşanu şi Madi au avut o căsnicie frumoasă până au decis că trebuie să o ia pe drumuri separate, în anul 1995. Au împreună două fete, pe Bianca şi pe Oana. Lucrurile s-au complicat pentru familia lor în momentul în care cei doi au divorţat, iar fetele au fost nevoite să aleagă între mama sau tatăl lor.

Doar Madi, mama, solicitase custodia copiilor, dar cel care a primit dreptul de a le crește pe fete a fost Radu Drăgușanu, chiar dacă el nu făcuse nicio cerere în acest sens. Aceasta se datorează faptului că în față instanței, cele două surori, dar mai ales Bianca, și-au exprimat dorința de a rămâne alături de tatăl lor.

Cele două se pare că aveau o strategie. Bianca și Oana forţau o împăcare a părinților, mama fiind obligată să facă mai multe drumuri acasă la tatăl lor, atunci când venea să le vadă sau le ia în weekend. Nu a funcţionat deloc, mama celor două fete şi-a refăcut viaţa alături de alt bărbat.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva