Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express: ”Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă. Oamenii ne avertizau cât de periculos este”

Publicat pe

Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express. În doar câteva zile, mai concret pe 15 ianuarie, se dă startul celui mai râvnit și așteptat show TV. „America Express – Drumul Aurului' apare la Antena 1 cu o premieră maraton. Duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, toată lumea trebuie să își urmărească favoritul din ediția aceasta. După, vor mai urma încă patru ediții în zilele următoare, în care 9 perechi de vedete încep în forță aventura. Iată ce se întâmplă cu celebra volggeriță Bie Adam, dar și cum mama ei, Mihaela!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sezonul 5 al acestui show TV, care ține pe toată lumea 'pe jar', vine cu o serie de noutăți. Știm deja că toți concurenții sunt supuși la probe extreme, pe care nici nu și le pot imagina, însă de data aceasta este mai mult de atât. Mai concret, un rol esențial îl joacă echipa de securitate „America Express', astfel că de-a lungul întregii rute sunt necesare măsuri de siguranță sporite.

Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express: 'Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă. Oamenii ne avertizau cât de periculos este'Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express: 'Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă. Oamenii ne avertizau cât de periculos este'

Bie Adam și mama ei au fost cele care au trăit momente de maximă intensitate. Panica și frica au fost cuvintele care le-a descris întreaga aventură de la America Express. Și dacă pentru celebra vloggeriță era mai ușor de trecut peste astfel de clipe, mama ei, Mihaela, era extrem de speriată și cu gândul că ceva rău o să se întâmple.

Citește și: Cine prezintă următorul sezon America Express.Gina Pistol a făcut anunțul: „E greu”

Citește și: Cine este Bie Adam, alias Tequila, de la America Express.A fost bătută cu ranga, în stradă

Citește și: Nico a devenit bunică la 52 de ani! Fiica sa, Alexandra, a născut un băiat:”Mă topesc toată când îl văd”

Citește și: Naomi Hedman vrea ca la nunta ei cu Florin Ristei să cânte Bruno Mars.Ce părere are artistul

Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express

Pentru fiecare concurent în parte, drumul spre marele premiu pe care-l oferă America Express este presărat cu nenumărate piedici, nopți neodormite și probe extrem de dure de periculoase. Cu toate astea, intensitatea cu care trpiesc aceste momente variază de la unul la altul. Cert este că Bie Adam și mama ei au dezvăluit cât de greu le este și cât de mult se străduiesc să facă față.

'De câte ori făceam autostopul, oamenii ne avertizau cât de periculoasă e zona, ne sfătuiau să avem grijă în ce mașini ne urcăm și unde dormim și ne povesteau incidente din familiile lor. La un moment dat, am mers cu o mașină care avea o sabie mare în spate!

În Mexic am ajuns, de exemplu, în Romita, una dintre localitățile cele mai riscante din zona respectivă, pe care am traversat-o la pas, cap-coadă, pentru că nu puteam nici să încercăm să facem autostopul, după ceea ce am văzut acolo…', a declarat Bie. 'Mamei i-a fost mai puțin frică decât mie, eu sunt mai panicată. Mă trezeam noaptea și întrebam: 'Ce se-aude?'. Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă, cu mâna pe el.', a declarat Bie Adam.

Cine este Bie Adam de la America Express

Bie Adam este extrem de cunoscută de către generația de tineri din ziua de azi. Are peste 1 milion de urmăritori pe contul de Instagram și peste 1,7 milioane de abonați pe contul său de YouTube, fiind o vloggeriță celebră. Mulți o știu și de 'Tequila„, însă numele ei real este Bianca Adam. A înregistrat un real succes, iar azi este considerată unul dintre cei mai buni creatori de conținut din mediul online. Cu toate astea, a ales marea provocare a vieții ei: participarea la America Express. Ceea ce v-am povestit este doar una dintre numeroasele întâmplări și momente trăite de ea alături de mama ei în această competiție.

Sursă foto: Facebook / Comunicat de presă

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă