Bogdan de la Insula Insula Iubirii începe să regrete decizia de a participa în emisiune? „Nu cred că se aștepta ca ea să se îndrăgostească”

Publicat pe

Veștile de la Minitel îl fac pe Bogdan să își piardă speranța de la o zi la alta, iar acest lucru devine vizibil pentru toți cei din jurul lui, după cum vor declara aceștia.

„Bogdan cred că este cel mai dărâmat dintre toți, el a venit aici pentru distracție, nu ca să își testeze relația și nu cred că se aștepta ca ea să se îndrăgostească pe partea cealaltă. El știe, dar nu vrea să recunoască în fața lumii acest lucru, nu cred că vrea să le dea satisfacție celorlalți.

Când vine vorba de ea, Bogdan nu permite altora să spună ceva de rău, chiar dacă uneori știe că unele lucruri sunt adevărate', a remarcat Nico.

Care sunt veștile, dar mai ales imaginile care îl dau peste cap pe Bogdan, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.

Foto:PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter