Bogdan Mocanu, de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre femeia vieții lui: „Mama vrea și acum să mă împac cu ea”

Publicat pe

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri inedite în cadrul emisiunii Barbati vs. Femei. El a fost invitat în emisiunea prezentată de Bianca Comănici alături de Manuela. Câștigătorul primului sezon al show-ului matrimonial a răspuns la întrebări delicate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Întrebat „Cine este femeia pe care ai iubit-o cel mai mult?', Bogdan Mocanu a recunoscut că este vorba despre prima lui dragoste, Miruna.

Bogdan Mocanu, de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre femeia vieții lui: „Mama vrea și acum să mă împac cu ea'Bogdan Mocanu, de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre femeia vieții lui: „Mama vrea și acum să mă împac cu ea'

„Miruna! Ea a fost prima mea dragoste, am fost cinci ani împreună și am iubit-o mult și ea pe mine la fel. S-a terminat, e măritată acum. Stai să audă mama ce am zis! Mama vrea și acum să mă împac cu ea. Măi mamă, e măritată, încetează', a răspusn Bogdan Mocanu.

Cu toate că el a avut mai multe relații în emisiunea Puterea Dragostei, Miruna rămâne iubirea vieții lui, lucru pe care l-a recunoscut sincer, spre surprinderea fanilor.

Bogdan Mocanu nu a rămas cu nicio parteneră după terminarea show-ului, asta deși el s-a îndrăgostit de Roxana, cea cu care a avut o relație cu năbădăi, multe despărțiri și împăcări, dar și scene de gelozie și multe lacrimi. Au rămas în relații amiabile după ce s-au despărțit definitiv.

După ultima despărțire de Roxana, Bogdan Mocanu s-a cuplat cu Ana-Maria Lintaru. Ea a plecat repede din casa Puterea Dragostei, iar Mocanu a decis să mai rămână un sezon, așa că relația lor s-a terminat. isiunii, iar relația cu frumoasa blondină s-a sfârșit.

În al doilea sezon al emisiunii, Bogdan Mocanu s-a îndrăgostit de Andra. După întoarcerea în România, cei doi s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori până când au decis să-și încheie definitiv relația.

A apelat la preot după despărțirea de Andra Voloș

Bogdan Mocanu și Andra Volos au reprezentat unul dintre cele mai îndrăgite cupluri marca Puterea Dragostei. Emisiunea de pe Kanal D a reușit să îi apropie, iar mulți s-au gândit că pe viitor îi vor vedea ajungând și în fața altarului.

Citește și: Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020:'Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri'/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu a ajuns de la cuțite, la bisturiu.Ce intervenție estetică și-a făcut juratul de la Chefi la Cuțite și cum arată acum

Citește și: Cum a reacționat Daria Radionova, după ce a aflat că Alex Bodi o sună din arest pe Bianca Drăgușanu

În realitate, ei s-au despărțit și în prezent Bogdan Mocanu a cerut consiliere pentru a trece mai ușor peste evenimentele neplăcute din viața personală.

Tânărul a mers la un preot pentru a cere ajutorul și pentru a se putea liniști. Relația celor doi participanți din Casa Dragostei a fost una foarte imprevizibilă, de la o etapă la alta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter