Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă: "S-a rupt ceva. A fost nevoie de timp pentru a reclădi încrederea"

Publicat pe

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă formează un cuplu de 10 ani și au o fetiță superbă, dar relația lor a cunoscut în trecut și momente de cumpănă. Din fericire, modelul a trecut peste faptul că soțul ei a înșelat-o, chiar dacă nu a fost o situație ușor de gestionat. Iată ce spun cei doi despre acea perioadă tulbure din relația lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că avea o iubită pe care orice bărbat și-ar fi dorit să o aibă alături, Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă la începuturile relației lor. A fost, fără doar și poate, un moment de cumpănă, în care viitorul poveștii lor de dragoste, care a împlinit un deceniu, a atârnat de un fir de păr. Din fericire, Gina a tratat lucrurile cu maturitate și a ales să-i dea actualului ei soț o șansă.

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă: "S-a rupt ceva. A fost nevoie de timp pentru a reclădi încrederea"Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă: "S-a rupt ceva. A fost nevoie de timp pentru a reclădi încrederea"

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe Gina Chirilă

Invitați în podcastul lui Cătălin Măruță, cei doi soți au vorbit despre relația lor, iar astfel a ieșit la iveală un amănunt surprinzător… Întrebată dacă i-ar putea ierta soțului ei infidelitatea, Gina Chirilă a dezvăluit că a făcut-o deja, mărturisind astfel că Bogdan Vlădău i-a fost infidel.

Citește și: Bogdan Vlădău a vorbit în premieră despre relația amoroasă cu Iulia Vântur. Cum a reacționat soția lui, Gina Chirilă: „Dar eu nu am…”

Citește și: Cum se înțeleg Bogdan Vlădău și Gina Chirilă după 10 ani de relație: „Nu mai are motive în ultimii ani să fie geloasă' 

Citește și: Alexandru Ciucu, vizibil afectat de divorțul de Alina Sorescu. Cum a fost fotografiat creatorul de modă, pe stradă

Citește și: Mălina Avasiloaie și-a ales nașii de botez. Este o cântăreață celebră de la noi:'Încă puțin și…'

'Am trecut peste asta, am iertat infidelitatea. Nu vreau să mă ia nimeni drept exemplu, eu asta am simțit. Am aflat și ulterior a venit Bogdan și am discutat, am rezolvat-o matur. Probabil s-a întărit relația atunci, dar s-a și rupt ceva. A fost nevoie de timp pentru a-și reclădi încrederea, dar sentimentele nu s-au schimbat, asta m-a surprins și pe mine. Probabil de asta am iertat și am stat', a mărturisit Gina Chirilă.

Bogdan Vlădău și-a asumat vina, dezvăluind, totodată, că s-a gândit, de-a lungul vremii, cum ar reacționa el dacă Gina l-ar înșela…

'Eram mai mici, mai tineri, nu vedeam lucrurile ca acum. Eu eram mai tulbure în acea perioadă. era ceva trecător. Orice încercare grea te sudează. Și eu m-am gândit la un moment dat despre posibilitatea ca ea să mă înșele, m-am gândit realist. Încerc să fiu OK cu situația asta, dacă se va întâmpla vreodată. Sper să nu se întâmple, dar dacă se va întâmpla… omul trebuie să fie fericit, nu trebuie să-l ții lângă tine”, a mărturisit el.

Diferența mare de vârstă dintre ei nu a fost un impediment

Faptul că povestea lor de dragoste a fost una menită să reziste o dovedește și longevitatea relației. Bogdan Vlădău și Gina Chirilă sunt împreună de un deceniu, însă diferența de vârstă, de 15 ani, nu a fost văzută cu ochi buni de cei din jur la început.

„Am avut multe discuții cu: ‘E prea mică, ce-o să faci tu când o să ai 55?’ Am avut momente în care m-am gândit că diferența de vârstă ar putea fi o problemă, dar cred că oamenii care trebuie să fie împreună, sunt. Unii oameni sunt meniți să fie pentru un episod.

La noi a fost ceva de simțire. Am cerut-o la mănăstire, unde starețul n-a făcut o ceremonie foarte frumoasă. A fost foarte emoționant momentul logodnei. A fost un pic mai greu cu tatăl ei, e mai dur. El nu zicea nimic, dar face. Prietenii mei apropiați întotdeauna m-au susținut, chiar și când aveam îndoili despre noi', a mai spus Bogdan Vlădău.

La rândul ei, Gina a povestit că în cazul ei nu au existat influențe din exterior și, chiar dacă lumea o judecă, preferă să se bazeze pe instinct.

'La mine au fost multe influențe din exterior, dar, revenind la instinct, noi știm exact ce trebuie să facem. Lumea mă judecă, dar niciodată nu o să fim buni pentru toată lumea. Eu mai primesc mesaje de la admiratori, dar nici nu le dau atenție. Pentru mine e foarte importantă interacțiunea umană, nu de pe internet', a completat Gina Chirilă.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter