Bon Jovi e căsătorit, de o viață, cu iubita din liceu

Publicat pe

Pentru lumea showbiz-ului, atât de efervescentă, Jon Bon Jovi reprezintă un caz special, deoarece, de 27 de ani, are un mariaj fericit, el fiind căsătorit cu iubita lui din liceu.

 

Deși, de-a lungul timpului, după el au suspinat mii de fane, carismaticul rocker a reușit totuși să rămână devotat unei singure femei, Dorothea, mama celor patru copii ai săi. Într-un exercițiu de sinceritate, Bon Jovi (54 de ani) recunoaște, pentru revista People, că mariajul său n-a fost mereu lapte și miere, pentru că în tinerețe n-a fost un sfânt, dar că Dorothea a știut mereu cum să acționeze. Cunoscută pentru inteligența sa deosebită și voința sa puternică, aceasta a fost întotdeauna liantul căsniciei lor.

Întrebată cum au reușit să găsească un echilibru între dragoste, familie și faimă în toți acești ani, Dorothea a răspuns: „Cumva lucrurile merg. Cred că deoarece evoluăm în aceeași măsură. Am crescut în mod egal amândoi, și nu în direcții opuse”, a declarat ea.

De altfel, cei doi se ocupă împreună de fundația Jon Bon Jovi Soul care, prin restaurantele Soul Kitchen, oferă de mâncare gratuit nevoiașilor. Întrebat despre munca lor filantropică, Bon Jovi declară cu umor: „Soția mea face toată munca, iar eu primesc toate laudele”. În realitate însă, cei doi se sincronizează perfect, iar chimia dintre ei e evidentă. Se pare că acesta este secretul unei relații de lungă durată.

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter