Borat lovește din nou! Șase turiști au fost arestați în Kazahstan îmbrăcați doar în... mankini

Publicat pe

Celebrul film Borat, al cărui protagonist este actorul Sasha Baron Cohen, a făcut victime printre fani la propriu, recent șase turiști cehi fiind arestați în Kazahstan pentru expunere indecentă. Actorul, solidar cu delincvenții, a promis că le plătește amenzile.

 

Dacă nu ați văzut filmul Borat până acum, este timpul să o faceți, chiar dacă umorul frust și cabotin, de multe ori fizic, al actorului Sasha Baron Cohen este, pentru unii, destul de greu de digerat. Cu toate acestea, comedia de tip „documentar fictiv' este una extrem de savuroasă pentru cei ce reușesc să citească printre rânduri, motiv pentru care actorul a și fost recompensat cu Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o comedie. Deși au trecut 11 ani de la apariția filmului, lumea nu l-a uitat pe Borat, acesta, în timp, transformându-se într-un personaj iconic.

 

Borat, în celebrul său mankini

Iată că sindromul Borat' și-a făcut recent simțite efectele chiar în Kazahstan, țara de baștină a eroului filmului, unde un grup de turiști aținut să-i aducă un omagiu simpaticului personaj purtând faimosul mankini verde în mijlocul orașului Astana, capitala țării. Dacă nu ați văzut niciodată un mankini (adică un „man bikini”, piesă inventată de Borat), ei bine, acesta este un costum de baie', greu de numit dintr-o piesă, ce nu poate fi purtat de o persoană în deplinătatea facultăților mintale. Cu toate acestea, cei șase turiști cehi s-au expus fără nicio jenă, doar în sus-numitele mankini și cu niște peruci ilare pe cap.

 

Turiștii… Borat

Rezultatul? Evident au fost arestați și au primit fiecare câte 67 de dolari amendă pentru expunere indecentă. Imediat, au apărut reacții în media și pe paginile de socializare și trebuie spus că acestea nu au fost în totalitate pozitive. Dacă ceilalți internauți s-au amuzat, cetățenii Kazahstanului, care s-au simțit insultați de filmul Borat, acesta fiind interzis în țara lor, au fost chiar virulenți. Pe pagina sa de Facebook însă, Sasha Baron Cohen le-a transmis celor șase temerari că, dacă îi trimit dovada, le va plăti el amenzile. Până la urmă, un asemenea omagiu adus lui Borat merită infima sumă de 67 de dolari…

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter