Botezul fiului Ancăi Lungu. Fosta prezentatoare TV şi iubitul grec pregătesc un eveniment discret - EXCLUSIV

Publicat pe

Anca Lungu se pregăteşte intens pentru botezului celui de-al doilea copil al său. În cadrul unui interviu EXCLUSIV VIVA! am aflat când va avea loc!

Anca Lungu a decis să facă o schimbare radicală pentru anul 2018. Aceasta a renunţat la pupitrul ştirilor de la Antena 1 şi s-a mutat cu fiica şi iubitul grec la Nisa. A pornit o nouă viaţă. A şi rămas însărcinată, acum 5 luni a născut un băieţel perfect sănătos. Iată că acum se apropie şi botezul.

Andreea Berecleanu şi Constantin Stan vor fi naşii micuţului care va fi creştinat după perioada Crăciunului. Andreea Berecleanu, în interviul exclusiv pentru coperta VIVA! de ianuarie, povesteşte că ea şi soţul său vor călători la Nisa pentru eveniment.

Se pare că botezul va fi discret, familia şi prietenii apropiaţi vor lua parte. Andreea ne-a povestit mai multe detalii despre cum vor petrece următoarea perioadă.

Revista noastră a pare pe data de 19 decembrie. Unii o vor citi înainte de Sărbători, alții după… Cum veți petrece Crăciunul și Revelionul?

În România, dar și două zile la Nisa, la un eveniment important pentru noi și prietenii noștri de acolo, Anca Lungu și Harry Arampatzis, botezul băiețelului lor. De Crăciun, în mijlocul familiei, alături de mama și bunica, familia Andreei, fiica lui Constantin, o masă de Ajun la nașii noștri, Ileana și Cătălin Badiu, și întâlniri cu prietenii rămași în țară.

Primele imagini cu Anca Lungu și iubitul ei

O poveste de dragoste desprinsă din filme! Deși puțini sunt cei care cred că sufletul pereche apare în viața ta atunci când te aștepți cel mai puțin, se pare că Anca Lungu este exemplul viu că… există oameni meniți să se întâlnească și să se îndrăgosteasca, dincolo de opreliști sau prejudecăți. În pofida tututror speculațiilor apărute pe seama acestei povești fulgerătoare, pentru unii, Anca Lungu a preferat să-și asculte inima și s-și urmeze iubirea, fără să-i pese de răutăți, comentarii sau ceea ce lasă în urmă. 

Interviul intergral cu Andreea Berecleanu poate fi citit în numărul de ianuarie al revistei VIVA!, disponibil din 19 decembrie la toate punctele de difuzare a presei. 

Coperta VIVA! ianuarie

Coperta VIVA! ianuarie

Foto: Facebook, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter