Botezul Prinţesei Charlotte

Publicat pe

Duminică, Prinţesă Charlotte a fost botezată la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham în cadrul unei ceremonii private la care au asistat Regina Elisabeta a II- a şi alţi membri ai familiei regale.

 

Însoţită de mama, tatăl şi frăţiorul său mare, Prinţul George, fetiţa şi-a făcut a doua apariţie publică, aceasta fiind şi prima apariţie publică a întregii sale familii.

 

Pentru această ceremonie, Charlotte a fost îmbrăcată cu o rochiţa crem, din satin şi dantelă, aceeasi pe care a purtat-o si fratiorul ei, în timp ce mama ei, Ducesa de Cambridge, a purtat o elegantă ţinută albă. Tinuta Printesei Charlotte este o replica a aceleia purtate în 1841 de fiica cea mare a reginei Victoria. Pentru ca modelul original s-a deteriorat in timp, Regina a decis crearea acestei replici, de acest lucru ocupandu-se in 2013 Angela Kelly, designerul Elisabetei a II-a.

 

Prinţul George şi-a făcut apariţia într-un outfit alcătuit dintr-o bluză albă şi o pereche de pantaloni de culoare roşie, o tinuta ce a amintit de cea purtata de tatăl său, Prinţul William, în 1984, când a mers la spital pentru a-şi cunoaşte fratele.

 

Prinţesa Charlotte a avut 5 naşi, iar pozele oficiale de botez au fost realizate de celebrul Mario Testino, acelaşi care a realizat şedinţa foto de la logodna lui Kate şi William.

 

Foto: https://www.facebook.com/TheBritishMonarchy?fref=ts

 

Botezul Prinţesei CharlotteBotezul Prinţesei Charlotte
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter