Din nou împreună? Brad Pitt a fost invitat la ziua lui Jennifer Aniston

Publicat pe de Oana Pantazi

Deși nu pare, Jennifer Aniston a împlinit 50 de ani și și-a sărbătorit ziua cu fast alături de mulți invitați de A-list. Printre ei, și Brad Pitt, fostul ei soț…

Jennifer Aniston și Brad în 2000.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți timp de cinci ani, iar una dintre cauzele despărțirii lor a fost, fără nicio îndoială, Angelina Jolie. Actorul și partenera lui cea sexy din filmul Mr. & Mrs. Smith s-au îndrăgostit nebunește unul de altul, așadar Jennifer i-a redat libertatea lui Brad. După mai bine de 12 ani de relație, doi de mariaj și alți doi de când a intentat divorțul, Pitt, între timp tatăl a șase copii (dintre care 3 biologici), a reluat legătura cu fosta lui soție, Jennifer și, după câte s-a văzut din fotografiile de paparazzi, cei doi sunt în relații cordiale.

Actrița a împlinit 50 de ani și a marcat momentul alături de o mulțime de prieteni, la Sunset Tower Hotel, în Los Angeles, loc care, se spune, oferă cea mai spectaculoasă priveliște asupra orașului și pe care Jennifer îl adoră. Deși este încă în plină luptă pentru custodia copiilor cu Angelina, Brad Pitt nu a ezitat să accepte invitația la ziua fostei sale soții, deși acest lucru probabil că a enervat-o îngrozitor pe Angelina, dat fiind că ea și prima lui soție nu se iubesc deloc.

Justin Theroux și fostul ei soț Justin Theroux

Justin Theroux și fostul ei soț Justin Theroux

Zeci de celebrități s-au distrat la ziua lui Jennifer Aniston

Locul petrecerii a fost aproape ca o gală de Oscar… atâtea celebrități de A-list au participat, însă prezența lui Brad a fost imediat remarcată, chiar dacă s-a strecurat repede printre invitați. Jennifer i-a avut alături, printre alții, pe Robert Downey Jr., Reese Witherspoon, Rande Gerber, Pharrell Williams, Keith Richards, Gwyneth Paltrow, Katy Perry, Orlando Bloom, George și Amal Clooney (una dintre cele mai spectaculoase prezențe ale serii), David Arquette, Courteney Cox și Barbra Streisand, așa că Brad nu s-a simțit stingher. Asta cu atât mai mult cu cât, cândva, actorul a avut o relație și cu Gwyneth Paltrow.

Angelina Jolie nu vrea să facă pace cu Jennifer Aniston.

Angelina Jolie nu vrea să facă pace cu Jennifer Aniston, deși ea este cea care i-a furat soțul…

Nu știm încă dacă Brad are de gând să „reîncălzească ciorba”, dar faptul că a venit la ziua de naștere a primei sale soții înseamnă ceva. Rămâne de văzut dacă cei doi vor fi din nou împreună… Până la urmă, Jennifer a divorțat de Justin Theroux, iar Brad este și el un bărbat liber.

Foto: Hepta, Backgrid

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter