Brad Pitt - Apariţie surprinzătoare pe covorul roşu la premiera filmului „Okja”

Publicat pe

Brad Pitt a fost prezent la New York la premiera filmului „Okja' care  a fost produs pentru Netflix de casa de producţie a actorului, Plan B Entertainment.

 

Starul, tată a 6 copii, a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a divorţat de Angelina Jolie, iar acum încearcă să-şi revină şi să-şi reia activitatea profesională.

 

Brad a arătat cool într-un costum gri, accesorizat cu o cămaşa albă, descheiată la gât, şi a pozat pe covorul roşu de la AMC Lincoln Square alături de actriţa Tilda Swinton.

 

Este cea de-a treia apariţie a lui Brad Pitt pe covorul roşu după „Lost City of Z” şi „War Machine”, filme care au avut premiera la Los Angeles, respectiv New York.

 

Filmul „Okja' este regizat de Bong Joon-ho şi îi are în distribuţie pe Tilda Swinton, Paul Dano, Jake Gyllenhaal, Steven Yeun, Giancarlo Esposito şi Lily Collins. Pelicula urmareşte povestea unei tinere, Mija (Ahn Seo-hyun) care riscă totul pentru ca Okja, un animal uriaş şi cel mai bun prieten al ei, să nu fie răpit de o mare companie.

 

Foto: Hepta

 

Brad Pitt - Apariţie surprinzătoare pe covorul roşu la premiera filmului „Okja'Brad Pitt - Apariţie surprinzătoare pe covorul roşu la premiera filmului „Okja'

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter