Brad Pitt dezvăluie de ce fost alcoolic în timpul căsniciei cu Angelina Jolie: „Puteam să bag un rus sub masă dacă beam împreună vodcă”

Publicat pe

Brad Pitt a dezvăluit, la trei ani de la divorțul de Angelina Jolie, care a fost motivul pentru care a fost alcoolic în timpul căsniciei cu aceasta. Actorul de 55 de ani a reușit să scape de viciul băuturii abia după despărțirea de Angelina, când a petrecut un an şi jumătate la Alcoolicii Anonimi.

Brad Pitt dezvăluie de ce fost alcoolic în timpul căsniciei cu Angelina Jolie: „Puteam să bag un rus sub masă dacă beam împreună vodcă'Brad Pitt dezvăluie de ce fost alcoolic în timpul căsniciei cu Angelina Jolie: „Puteam să bag un rus sub masă dacă beam împreună vodcă'

Brad Pitt a dezvăluit recent că fuga de realitate l-a împins în patima băuturii. Actorul a recunoscut că, mulți ani la rând, bea alcool și fuma marijuana în fiecare zi. După căsătoria cu Angelina Jolie și apariția copiilor, a renunțat la droguri, dar nu și la băutură.

„Îmi plăcea vinul şi, cu toată sinceritatea, puteam să bag un rus sub masă bând împreună votcă. Eram un băutor profesionist', declara Brad Pitt.

În 2017, într-un interviu pentru revista „GQ Style”, actorul a spus că alcoolul și drogurile l-au „separat emoţional de oamenii pe care îi iubea. Tot atunci, Brad Pitt spunea că merge la psiholog şi că despărţirea de actriţa Angelina Jolie (44 de ani), după 12 ani, a reprezentat pentru el „un uriaş generator de schimbare.

Brat Pitt şi Angelina Jolie au şase copii: Maddox (18 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shilo (13 ani), Knox şi Vivienne (11 ani).

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter