Brigitte Macron, cu mâna bandajată la întâlnirea oficială cu Vladimir Putin! Prima Doamnă a primit un cadou din partea președintelui rus

Publicat pe

Chiar în concediul său, Emmanuel Macron și Prima Doamnă l-au întâmpinat pe Vladimir Putin în Franța. Președintele rus nu a mers cu mâna goală, ci i-a făcut un cadou simbolic lui Brigitte Macron care este accidentată la mână. 

Chiar la început de săptămână, Vladimir Putin, 66 de ani, a făcut o vizită oficială în Franța, la casa de vacanță a președinților francezi. Președintele rus nu a mers cu mâna goală, ci i-a făcut o surpriză lui Brigitte, a impresionat-o cu un buchet de trandafiri roz.

De partea cealaltă, Prima Doamnă, 66 de ani, s-a arătat foarte încântată, chiar dacă e în suferință. Ea s-a acidentat la umăr și a fost nevoită să poarte un bandaj special. Pe parcursul momentelor în care a făcut pozele oficiale, ea a renunțat la el. De data aceasta se pare că a respectat și dresscode-ul vestimentar, a purtat o rochie până la genunchi, bleu, și pantofi nude, asortați cu restul ținutei.

Brigitte Macron, cu mâna bandajată la întâlnirea oficială cu Vladimir Putin! Prima Doamnă a primit un cadou din partea președintelui rusBrigitte Macron, cu mâna bandajată la întâlnirea oficială cu Vladimir Putin! Prima Doamnă a primit un cadou din partea președintelui rus

Brigitte Macron s-a accidentat grav la umăr

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, a fost surprinsă cu un braț bandajat din cauza unui accident – ea a alunecat într-o barcă și și-a luxat umărul. Macron se află de două săptămâni în concediu, pe care îl petrece la fort Bregancon, reședința de vară a președinților francezi.

Foto: Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter