Brigitte Năstase devine doamna Pastramă. Vedeta se căsătorește astăzi cu Florin

Publicat pe

Iată că ziua cea mare a sosit, iar Brigitte Năstase se căsătorește cu Florin Pastramă, astăzi, 27 mai. Cei doi s-au cunoscut la Ferma și chiar dacă nu au câștigat concursul, Brigitte Năstase și Florin Pastramă au sfârșit prin a fi împreună. Fosta soție a lui Ilie Năstase a început pregătirile pentru marele moment.

Vedeta este foarte sigură pe sentimentele sale față de Florin Pastramă și este convinsă că această căsătorie este o decizie foarte bună. Brigitte Năstase a explicat motivul pentru care a decis să se căsătorească atât de repede cu Florin Pastramă.

„Eu vreau să am o relație în fața lui Dumnezeu. Eu nu vreau să trăiesc în curvie sau în chestii din astea. Și de aceea eu mi-am dorit să facem cât mai repede pasul acesta. Uite, cu Ilie n-am fost căsătorită în fața lui Dumnezeu și n-am avut o relație cum trebuie. (…) Dacă eu și Ilie eram în fața lui Dumnezeu, crede-mă că eu eram fericită cu el și până în ziua de astăzi. Nu și-ar fi băgat răul coada!'a spus Brigitte Năstase, la 'Vorbește lumea'.

Astăzi, 27 mai, Brigitte Năstase și Florin Pastramă vor spune 'DA' în fața ofițerului stării civile. Vedeta deja a început pregătirile pentru marele eveniment, iar alături de ea sunt prietenele ei cele mai bune. Încă de dimineață, fosta soție a lui Ilie Năstase a mers să se machieze și să se coafeze pentru acest eveniment important din viața ei.

Brigitte renunță la numele de Năstase

Vedeta este îndrăgostită și îl iubește foarte mult pe Florin Pastramă. După căsătorie, bruneta se va numi Brigitte Pastramă, pentru că renunță la numele fostului tenismen și îl va lua pe al viitorului soț, ne-au dezvăluit surse apropiate vedetei.

Mai mult, Florin Pastramă este aceeași religie ca și Brigitte, astfel că afaceristul nu va mai fi nevoit să se convertească. Fosta soție a lui Ilie Năstase ține foarte mult la religia sa și și-a dorit un bărbat care să aibă aceleași principii ca și ea.

FOTO: Facebook

Brigitte Năstase devine doamna Pastramă. Vedeta se căsătorește astăzi cu FlorinBrigitte Năstase devine doamna Pastramă. Vedeta se căsătorește astăzi cu Florin
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter