ULTIMA ORĂ! Brigitte a fost bătută și târâtă pe jos în public de soțul ei, Florin Pastramă. Imaginile șocante surprinse în parcarea unui supermarket

Publicat pe

Brigitte Pastramă a fost bătută de soțul ei, Florin Pastramă, iar imaginile au fost surprinse de România Tv. Se pare că vedeta ar fi fost bătută până s-a prăbușit la pământ, iar oamenii care au vrut să îi vină în ajutor au fost rapid alungați de furia lui Florin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Totul a avut loc în public, în parcarea unui supermarket din Capitală.

ULTIMA ORĂ! Brigitte a fost bătută și târâtă pe jos în public de soțul ei, Florin Pastramă. Imaginile șocante surprinse în parcarea unui supermarketULTIMA ORĂ! Brigitte a fost bătută și târâtă pe jos în public de soțul ei, Florin Pastramă. Imaginile șocante surprinse în parcarea unui supermarket

Florin Pastramă a lovit-o pe Brigitte Pastramă și a împins-o pe asfalt, urlând la ea: Tu și cu toată familia ta. Fă! Nu te potolești, fă?” 

Citește și: Loredana dezvăluie secretele unei căsnicii de 22 de ani: „Relația nu e atât de solicitantă'/ EXCLUSIV

Pe filmare se poate vedea cum Brigitte încearcă să se ridice, însă Florin o bruschează și o pune la pământ. Mai mulți oameni s-au adunat la scena oribilă de violență fizică și verbală, însă Florin Pastramă a strigat la ei amenințător și i-a alungat.

Mai multe persoane au vrut să sară în ajutorul brunetei, însă Florin Pastramă a devenit agresiv și cu ei.

Brigitte Pastramă a mai fost bătută de Florin Pastramă și în trecut

Brigitte Pastramă a mai avut un episod agresiv cu soțul ei. Cu toate că a negat că Florin o bate, atunci când au apărut imaginile în care era agresată, ea a spus că imaginile sunt vechi.

În presă a apărut un filmuleț în care Brigitte era agresată de soțul ei, Florin Pastramă. Afaceristul era violent, moment în care vedeta s-a speriat și s-a pus pe jos plângând. Atunci când au apărut imaginile, fosta soție a lui Ilie Năstase a încercat să nu dea prea mare importanță acestui subiect.

Citește și: Dieta Evei Mendes. Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani

După incident, Brigitte i-a luat apărarea soțului și a declarat că imaginile erau mai vechi și că totul este bine în mariajul ei. 

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat Brigitte în urmă cu aproximativ două luni. 

Ulterior, Brigitte a recunoscut că se certa cu Florin Pastramă, însă neagă că ar fi fost vorba despre agresiune fizică, deși imaginile arătau altceva. Vedeta a mărturisit că întreg scandalul ar fi pornit din cauza angajaților de la shaormerie, pentru că soțul ei nu se impune în fața lor.

„Au furat hardul meu ars și au găsit acolo că m-am certat cu Florin. Mare lucru… Zici că nu se ceartă toți. Nu e așa… mai avem și probleme. Nici nu mă bătea în primul rând, mă certam cu el. De la angajați mă certam. Nu mai puteam… eram ruptă. Munceam nonstop cu angajații plătiți. Ei îi cocoloșește pe toți angajații, de aia m-am certat cu el. Lui îi e milă de toți, dar de mine…’, a spus Brigitte Pastramă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter