Brigitte Pastramă a investit 10.000 de lire în decorațiunile de Crăciun: ”Este în totalitate pe gustul meu”

Publicat pe

Brigitte Pastramă a investit 10.000 de lire în decorațiunile de Crăciun. Fără dar și poate, vedeta se poate declara o fană înfocată a Sărbătorilor de iarnă. Soția lui Florin Pastramă iubește magia din această perioadă și așteaptă cu nerăbdare sezonul iernii. Ei bine, dacă anii trecuți se mulțumea cu câteva deocoruri mici, de data aceasta a investit o sumă fabuloasă pentru a arăta totul așa cum și-a dorit întotdeauna.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă a atras atenția tuturor în ultima vreme. Frumoasa brunetă a investit în urmă cu mai puțin de o lună sute de mii de euro pentru casa din Dubai. Ei bine, asta nu este tot. Se pare că nu duce deloc grija banilor, astfel că după ce și-a cumpărat locuința din Emirate, acum a investit peste 10.000 de lire în decorațiunile de Crăciun.

Brigitte Pastramă a investit 10.000 de lire în decorațiunile de Crăciun: 'Este în totalitate pe gustul meu'Brigitte Pastramă a investit 10.000 de lire în decorațiunile de Crăciun: 'Este în totalitate pe gustul meu'

Nu, nu este deloc o glumă. Brigitte Pastramă a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV de la Antena Stars că și-a decorat casa de Crăciun așa cum și-a dorit dintotodeauna. Nici de data asta nu s-a uitat la banii pe care-i scoate din buzunar, astfel că și-a văzt visul devenit realitate. Acum are o casă bogată în decorațiuni pentru Sărbătorile de iarnă, și ce-i drept, arată fabulos, mai ales pentru cei ce iubesc Crăciunul.

Citește și: Brigitte Pastramă și mama ei, fotografie de colecție împreună:”Ce mamă frumoasă și distinsă ai”. Asemănarea e izbitoare

Citește și: Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai:”Astăzi am primit titlul de proprietate”

Citește și: „Ești un etalon al prostului gust din România”.Iulia Albu a criticat dur o ținută purtată de Anamaria Prodan:

Citește și: Andreea Antonescu a publicat primele imagini cu fiica ei nou-născută:„Suntem foarte bine și liniștite'

Brigitte Pastramă a investit 10.000 de lire în decorațiunile de Crăciun

Brigitte Pastramă nu se abține când vine vorba de Crăciun. Este o împătimită a sărbătorilor de iarnă, astfel că anul acesta nu s-a mai uitat absolut deloc la bani când a ajuns la raionul de decorațiuni. Nu, nu s-a oprit la câteva instalații fabuloase, ci și-a cumpărat figurine, precum Moș Crăciun, reni sau oameni de zăpadă în dimeniuni mari. Numai pe un ren, frumoasa brunetă a dezvăluit că a dat în jur de 1.700 de lire.

'Mi-a luat o zi jumătate, m-au ajutat și băieții mei cu bormașina, cu scara. Dar da, este în totalitate gustul meu. Avem aici patru brazi. Am dat peste 10.000 de lire pe toate accesoriile astea, sunt din fibră de carbon și le-am luat din Anglia. Mâ gândeam că am dat atâția bani. Numai ursul acesta a fost 1.600 sau 1.700 de lire, renul cam 1.700 de lire, e vorba de dimensiune. Este și un Moș Crăciun și o săniuță', a declarat Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Ce obiceiuri și tradiții are Brigitte Pastramă de Crăciun

Crăciunul este perioada favorită din an a lui Brigitte, iar asta nu mai este un secret acum. Iubește și vara pentru momentele frumoase pe care le petrece, însă spiritul Crăciunului este unic. Vedeta nu doar că a cheltuit 10.000 de lire pe decorațiunile cu tematică Crăciunistică, ci are și o serie de tradiții și obiceiuri pe care le respectă de mai mulți ani.

'Mie îmi place, în fiecare an, acasă să adun globulețe diferite, fiecare îmi aduce aminte de ceva, de un anumit moment. Aici, fiecare brăduț și accesoriu îmi aduce aminte de un an special pe care l-am trăit în locul acesta', a mai spus vedeta.

Brigitte Pastramă, cucerită de frumusețile Dubaiului

După multe încercări și piedici care i-au stat în cale, Brigitte Pastramă a reușit în final să își vadă visul devenit realitate. Frumoasa brunetă și-a luat în cele din urmă casă în Dubai. Bineînțeles, nu a putut ține doar pentru ea și a împărtășit bucuria cu cei din mediul online, unde s-a fotografiat cu actul de proprietate. Fericită din cale afară, soția lui Florin Pastramă a dezvăluit că este impresionată de stilul de viață din Dubai. Ba mai mult, și de toate regulile impuse de autorități.

„Mulțumesc Domnului Iisus pentru biruință! Astăzi am primit titlul de proprietate de la casa pe care o să v-o arătăm în curând. Este o casă nouă, în Dubai Land și astăzi, în ultima zi, au fost opt – nouă zile zbuciumate, dar toate lucrurile s-au dus la bun sfârșit. Felicitări Brigitte! Dumnezeu să vă binecuvânteze!', a fost mesajul postat de Brigitte pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter