Brigitte Pastramă, o nouă ceartă cu Florin Pastramă. S-a lăsat cu lacrimi: „M-am săturat”

Publicat pe

Brigitte Pastramă a avut parte de un nou episod neplăcut cu soțul ei, Florin Pastramă. Bărbatul i-a reproșat relația cu Ilie Năstase, iar Brigitte a izbucnit în plâns. Vedeta a încercat să îi explice lui Florin Pastramă că l-a iubit pe Ilie, așa cum îl iubește și pe el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bruneta vorbise despre sentimentele puternice care au legat-o timp de zece ani de fostul mare tenismen. „A fost soțul meu. Care m-a înșelat și n-am mai acceptat și m-am răzbunat. M-am purtat și eu urât cu el, dar nu e normal. Eu pe el l-am iubit, dar el și-a bătut joc de mine, am fost 10 ani cu el.

Nu e normal să spui asta despre mine, l-am iubit. Așa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai făcut, să îmi dai exemple din trecut. Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești. Nu dau explicații decât în fașa lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm de mult astăzi. Nici măcar nu ți-ai cerut scuze. Mereu îmi arunci în față că am fost o proastă. Mereu am tras cu el, recunosc că m-am răzbunat. Dacă nu mă înșela și nu se întâmpla ce se întâmpla nu mai eram cu tine acum', a răbufnit vedeta.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…’/ EXCLUSIV

Brigitte Pastramă: „M-am săturat'

Florin Pastramă a regretat apoi discuția avută cu soția lui.

 „Brigitte, hai să lsăm trecutul în urmă și să privim spre viitor. Eu i-am spus frustrarea mea ca să nu mai spună mereu de Ilie. (…) Am supărat-o dimineață pe Brigitte. Dar nu am putut să las ziua asta să se termine cu supărare. Păi dacă nu mă duceam eu la ea, să îi pup mânuța, să o iau în brațe și să îmi cer scuze, atunci nu mai eram Florin Pastramă', a explicat Florin Pastramă.

Citește și: Alina Binder, imagini rare cu burtica de gravidă la vedere.Fostul principe Nicolae va deveni tătă în mai puțin de o lună

Brigitte Pastramă, o nouă ceartă cu Florin Pastramă. S-a lăsat cu lacrimi: „M-am săturat'Brigitte Pastramă, o nouă ceartă cu Florin Pastramă. S-a lăsat cu lacrimi: „M-am săturat'

Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte, dar nu regretă

Cei doi soți au fost invitați în platoul de la Xtra Night Show, unde au explicat râzând motivul pentru care a avut loc scena de violență.

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată sora Vivianei Sposub! Bianca locuiește în Iași și seamănă izbitor cu vedeta de la Ferma:„Nu suntem gemene’

„Noi am început ziua foarte prost. Aveam un fel de tahicardie și am luat și un medicament. Toată ziua am fost foarte încordată. La orice îmi spunea, eu îi răspundeam tăios. De la o discuție la alta, i-am spus că nu e în stare nici să dea cu spatele, că nu e bun nici să fie șofer. (…) Noi tot aveam discuții contradictorii în care îl întrebam cine e femeia care îmi trimitea mesaje și din cauza căreia era să mor. Eu nu exagerez cu nimic, era să mor în dimineața aia! (…) Eu am trăit cu ideea că el are o amantă și că nu știe cum să mai scoată bani de la mine’, a declarat Brigitte la Xtra Night Show.

Citește și: Brigitte n-a știut în ce s-a băgat când s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Ce s-a aflat acum despre familia afaceristuluiVezi galeria foto 

Cum se scuză Florin Pastramă

Scenele de violență în familia Pastramă nu sunt deloc străine. În urmă cu câteva luni au apărut alte filmări în care Florin Pastramă o înghesuise pe Brigitte într-un colț al shaormeriei și a ridicat mâna la ea.

„Am tras-o din mașină să o duc la volan că nu mai voiam să conduc. A zis că o să conducă ea și nu a mai vrut. I-am zis: condu, fă, tu! (…) Ce e așa grav? Dan, tu nu te cerți cu soția? Îți dai seama ce am făcut… Alții își omoară nevasta și o bagă în spital. Dă-mi un exemplu din televiziune care își ține soția în puf. Respectă-mă și te respect. Ce mare violență? Aia e violență? (…) Eu sunt țigan, nu sunt român. Noi avem alte reguli. Femeia e femeie, bărbatul e bărbat. Nu mă dai tu pe mine jos de la volan că nu știu să conduc.’, a mărturisit partenerul vedetei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter