Brigitte Pastramă s-a enervat la culme la nuntă. Ce artist i-a stricat petrecerea vedetei

Publicat pe

Pe 7 iulie a fost nuntă mare în showbiz-ul românesc. Brigitte și Florin Pastramă și-au unit destinele pentru totdeauna, iar evenimentul a fost unul grandios. Problemele nu au lipsit de la nunta celor doi, iar programul lor artistic a fost dat peste cap.

Brigitte Pastramă a fost maximum de nervoasă la nunta ei, după ce un artist nu și-a mai făcut apariția. Se pare că vedeta vorbise cu Florin Salam să vină să-i cânte la nuntă, iar acesta ar fi trebuit să ajungă în jurul orei 2 a.m., însă nu și-a mai făcut apariția, potrivit cancan.ro.

În momentul în care Florin Salam nu a venit să cânte, proaspăta soție a lui Florin Pastramă a pus mâna pe telefon și l-a sunat, însă acesta nu a răspuns la telefon, moment în care Brigitte s-a enervat la culme.

Un meniu de 5 stele

De toate detaliile nunții s-a ocupat Oana Roman, care este prietenă bună cu Brigitte de ani de zile. Aceasta a povestit, în cadrul emisiunii Răi da buni, de la Antena Stars, că ceremonia religioasă, ținută în tradiția penticostală, va avea loc în grădina salonului unde, ulterior, vor petrece invitații. Diferit față de nunțile ortodoxe este faptul că nu vor exista lumânări ale mirilor, însă, evident, petrecerea nu va fi una de tip penticostal, deoarece la nunțile lor nu se bea alcool, nu se fumează și nu se dansează… Meniul ales de Brigitte și Florin este și el unul de 5 stele, pe măsura invitaților – acesta conține, printre altele, ficat de gâscă, somon și caracatiță –, mirii alegând să nu aibă tradiționalele sarmale la nuntă, ci un fel de mâncare special, cu pui, pe care cei doi soți l-au mâncat împreună la Fermă.

Brigitte a purtat o rochie cu trenă imensă

Cu toate că nu era decisă în acestă privință, Brigitte a ales totuși să poarte două rochii în ziua nunții – una pentru petrecere și una pentru ceremonia religioasă, în timp ce nașa cuplului, avocata Lizeta Haralambie a purtat o rochie de culoare mov strălucitoare, iar domnișoarele de onoare, rochii de culoare roz-prăfuit. Florin Pastramă a optat pentru un costum bleumarin, cu vestă, extrem de elegant, iar la cravată a accesorizat o broșă. Rochia de mireasă Brigittei a fost una spectaculoasă, al cărei preț ni-l putem imagina de vreme ce Florin a declarat într-un interviu că nu concepe ca aceasta să coste sub 10.000 de euro! Deși este pentru a patra oară mireasă, bruneta a ales totuși o rochie albă, elegantă, iar părul l-a avut strâns în coc.

Printre artiștii aleși să performeze la nuntă se numără și Florin Salam, preferatul mirelui, iar dansul mirilor a fost interpretat live de trupa care a întreținut atmosfera la nuntă.

FOTO: Facebook

Brigitte Pastramă s-a enervat la culme la nuntă. Ce artist i-a stricat petrecerea vedeteiBrigitte Pastramă s-a enervat la culme la nuntă. Ce artist i-a stricat petrecerea vedetei
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter