Brigitte Pastramă își dorește să rămână însărcinată, dar nu mai apelează la fertilizarea în vitro: „La el este problema”

Publicat pe

Brigitte Pastramă își dorește să rămână însărcinată, însă nu apelează la fertilizarea în vitro. Brigitte și Florin Pastramă își doresc mai mult ca niciodată să devină părinți. Deși au încercat și au sperat că vor deveni părinți, soarta se pare că nu ține cu ei. Cu toate acestea, vedeta și soțul ei nu vor să apeleze la fertilizarea în vitro deoarece diva a mai apelat în urmă cu câțiva ani la acestă metodă și din nefericire, a pierdut sarcina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă își dorește mai mult ca niciodată să rămână însărcinată și să îi ofere soțului său un copil. Din păcate, încercările celor doi sunt în zadar, iar diva nu vrea să mai apeleze la fertilizarea în vitro. Bruneta a mai folosit și în trecut această metodă, dar din nefericire, a pierdut sarcina la doar trei săptămâni.

Aceasta a vorbit recent despre problemele prin care a trecut după pierderea sarcinii, dar și despre planurile pe care le are în acest moment alături de soțul său.

Citește și: Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă.De la ce a pornit scandalul

Citește și: Brigitte Pastramă a pierdut procesul cu Philipp Plein.Ce interdicții a primit

Citește și: Patrizia Paglieri: „Am stat o zi pe perfuzii'.Mesajul ei, după ce fanii i-au reproșat că a părăsit Asia Express

Citește și: Ce avere au împărțit Monica Gabor și Irinel Columbeanu.Au făcut partajul la 10 ani de la divorț

Brigitte Pastramă își dorește să rămână însărcinată, însă nu apelează la fertilizarea în vitro

Brigitte Pastramă își dorește enorm să aducă pe lume un copil alături de sufletul său pereche, Florin. Din păcate, cei doi nu reușesc să conceapă un copil și pare că problema este la bărbat. Aceștia nu vor nici să apeleze la fertilizarea în vitro deoarece bruneta a mai pierdut o sarcină și s-a simțit foarte rău după această metodă.

'Ne dorim normal, încercăm să facem, dar nu mai vrem să facem tratament că m-am simțit rău un an de zile după tratamentul de fertilizare și m-a și costat al naibii de mult. M-am simțit foarte rău, trebuie să-ți dai injecții singură, două pe zi, mai ales după ce nu mai faci tratamentul îți e rău.', a spus ea.

Ba mai mult, ea spune că reacțiile adverse în urma tratamentului au apărut abia la un an după ce a fost administrat. Vedeta este speriată de ceea ce i s-ar putea întâmpla.

„După ce am pierdut sarcina mi-a fost foarte rău din cauza tratamentului hormonal. Nu te afectează când îl faci, te afectează după un an. Problema nu a fost la mine, la el e problema, el are bebelașii ăia ai lui mai leneși, mai puturoși', a adăugat ea.

Mărturii dureroase despre sarcina pierdută

Brigitte Pastramă și soțul ei au apelat la fertilizarea în vitro la scurt timp după ce s-au căsătorit. Din păcate, bruneta a pierdut sarcina la doar 3 săptămâni.

„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat.”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Ciao.ro.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter