Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai de 400.000 de euro și mașină electrică de 150.000 de euro: "E normal să îți faci și cadouri dacă muncești"

Publicat pe

Brigitte Pastramă a reușit să își îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe ale sale. Vedeta a reușit să își cumpere casa mult visată în Dubai, și și-a cumpărat și o mașină electrică, în valoare de 150.000 de euro. Afacerista muncește foarte mult și recunoaște că în prezent se simte împlinită pe toate planurile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Pastramă are o familie frumoasă, iar în 2019 s-a căsătorit cu Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, de la Pro tv. În prezent, vedeta are afaceri de succes și a decis să își cumpere casă în Dubai. Recent, Brigitte a dezvăluit că în sfârșit, are casa ei în Emiratele Arabe.

Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai de 400.000 de euro și mașină electrică de 150.000 de euro: "E normal să îți faci și cadouri dacă muncești"Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai de 400.000 de euro și mașină electrică de 150.000 de euro: "E normal să îți faci și cadouri dacă muncești"

În urmă cu câteva săptămâni, Brigitte declara că și-a luat țeapă în Dubai, după ce a vrut să cumpere un apartament. După ce au negociat prețul și au dat avansul pentru imobil, bruneta a fost anunțată că prețul a fost crescut cu 40.000 de euro, motiv pentru care a renunțat la imobil.

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, țeapă de mii de euro, după ce au vrut să-și cumpere o casă în Dubai:”Peste tot sunt escroci”

Citește și: Brigitte Pastramă a fost la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice:”Am făcut embolie pulmonară”

Citește și:Nicoleta Luciu se întoarce în televiziune. Unde va putea fi urmărită:„O să vă distrați'

Citește și: A murit Coolio. Rapperul american cunoscut pentru hitul „Gangsta’s Paradise” avea 59 de ani

Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai de 400.000 de euro și mașină electrică de 150.000 de euro

Brigitte Pastramă a reușit să își cumpere casa mult visată în Dubai. În urmă cu câteva zile anunța că și-a luat țeapă în Dubai, după ce a vrut să cumpere un apartament, recent, vedeta a anunțat că și-a cumpărat locuință în Emiratele Arabe. Fosta soție a lui Ilie Năstase a plătit 400.000 de euro pentru a-și achiziționat un apartament în Dubai. Vedeta a apelat la ajutorul lui Mircea Brânză, soțul Denisei Tănase, care e implicat în domeniul imobiliar din Dubai.

Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei, care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună. Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie.Este o casă cu două dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din România. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din sumă, urmând ca peste 5 luni să achit și restul de 30%, când primesc cheia și e gata', a explicat vedeta pentru click.ro.

Brigitte și-a cumpărat mașină electrică de 150.000 de euro

Imobilul din Dubai nu este singura achiziție pe care Brigitte Sfăt a făcut-o. Vedeta și-a cumpărat o mașină electriă, Porsche, în valoare de 150.000 de euro. Soția lui Florin Pastramă își dorea de mult să facă această investiție, iar acum este foarte mândră că a reușit să-și cumpere mașina mult visată.

„Era o achiziție pe care mi-o doream de mult și a venit acum. Am terminat un leasing și am luat un altul, am trei mașini acum. Poate trimit una chiar un Dubai. Asta nouă e electrică, a costat 150.000 de euro. E normal că dacă muncești atât să-ți faci și cadouri. Știi la cât am plecat de la lucru azi? Am muncit țoată noaptea și la 6 dimineața am plecat spre casă. Am dormit doar 3 ore', a mai spus ea.

Ce afaceri are Brigitte Pastramă

Brigitte a dat lovitura în afaceri la începutul anului. Bruneta și soțul ei, Florin Pastramă au știut cum să rezolve pierderile suferite în timpul pandemiei. Vedeta a investit sume mari pentru a ține în picioare restaurantul primi în dar de la Ilie Năstase.

„Iarna trecută am fost închiși. Doar cei care aveau terasă puteau să funcționeze. Am schimbat cortul și am făcut o terasă cu structură de lemn. Am umplut grinzile cu verdeață, după care s-a schimbat legea. S-a dat legea că poți ține evenimente la interior cu cod QR. Când ne închideau, când ne deschideau!', a declarat Brigitte, pentru Click!

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter