Brigitte, primele declarații după apariția imaginilor în care Florin Pastramă o bate: "Ce, oamenii nu se mai ceartă?!"

Publicat pe

După ce imaginile în care Brigitte Pastramă era bruscată de soțul ei s-au viralizat, a apărut și prima reacție a brunetei, una total neașteptată, dat fiind că aceasta îi ia apărarea lui Florin Pastramă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Nici nu a ieșit bine din scandalul cu propriul fiu, care s-a terminat la Poliție, că, iată, Brigitte Pastramă a intrat din nou în gura lumii din cauza unor secvențe în care este surprinsă în timp ce este agresată de soțul ei în spațiul public, momente surprinse, de altfel, de camerele de luat vederi, și devenite virale la scurt timp.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă: „Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!”/ EXCLUSIV

Imagini de o violență extremă

Aflați în shaormeria pe care o dețin împreună, aceștia au dat un spectacol de zile mari, fără să realizeze că totul era surprins de cameră. În fimarea care s-a viralizat ulterior, cei doi se ceartă la cuțite, iar la un moment dat, Florin Pastramă se năpustește asupra soției sale, aplicându-i mai multe corecții, trăgând-o de păr, smucind-o și chiar târând-o pe jos.

Acestuia nu i-a păsat o clipă de urletele și lacrimile femeii, care îl implora să nu o mai lovească, iar Brigitte s-a lăsat la pânânt, în speranța că soțul ei nu o va mai agresa. Nu a contat nici măcar intervenția unei femei care a intrat în încăpere încercând să-l tempereze pe Florin Pastramă. Acesta a scos-o afară, amenințând-o.

Citește și: Scandal de proporții la mormântul Mădălinei Manole, în ziua comemorării de 10 ani. Tatăl și fratele artistei s-au înfuriat iar pe fostul ei soț: „Dacă îl prind, îl omor'

Brigitte, primele declarații după apariția imaginilor în care Florin Pastramă o bate: "Ce, oamenii nu se mai ceartă?!"Brigitte, primele declarații după apariția imaginilor în care Florin Pastramă o bate: "Ce, oamenii nu se mai ceartă?!"

Reacția incredibilă a lui soției lui Florin Pastramă

După ce imaginile s-au viralizat în social media și au produs o mulțime de reacții, Brigitte a venit cu o explicație halucinantă… Soția lui Florin Pastramă a declarat, într-un interviu pentru click.ro, că imaginile sunt vechi – ca și cum data agresiunii era importantă, nu bătaia în sine! -, luându-i apărarea soțului ei!

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat Brigitte pentru Click! 

Paradoxal, acest video a apărut la doar câteva zile după ce Brigitte anunța sărbătorierea unui an de la căsătorie!

„Astăzi împlinim un an de la căsătoria noastră în fata lui Dumnezeu! Mulțumesc că m-ai susținut și completat în absolut orice', scria Brigitte pe Instagram.

Citește și:Scandal de proporții la mormântul Mădălinei Manole, în ziua comemorării de 10 ani. Tatăl și fratele artistei s-au înfuriat iar pe fostul ei soț: „Dacă îl prind, îl omor'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter