Brigitte Sfăt a fost aleasă primul fermier șef de la Ferma, emisiunea de la ProTV. Cum și-a impresionat colegii

Publicat pe

Miercuri seară, concurenții de la Ferma și-au ales pentru prima oară fermierul șef: Brigitte! În primele zile petrecute în fermă, ea și-a impresionat colegii cu organizarea și capacitatea de a analiza absolut orice detaliu din mediul în care locuiesc.

Ferma a fost, din nou, lider absolut pe toate categoriile de public! La nivelul segmentului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul cu 9.1 puncte de rating și 26.2% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat numai 6.2 puncte de rating și 17.7% share. Peste 1.5 milioane de români din toată țara s-au uitat la Ferma! În minutul de aur de la 21:22, peste 2 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau aventurile din Ferma.

Cei 18 concurenți sunt împărțiți în două grupuri: 12 locuiesc în fermă (Brigitte Năstase, Ame Călin, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Ioana Filimon, Diana Belbiță, Cătălin Moroșanu, Jorge, Remus Boroiu, Emil Rengle, Marius Crăciun, Silviu Țolu, ) și 6 concurenți (Geanina Ilieș, Otniela Sandu, Otilia, Vali Bărbulescu, Florin Pastramă și Kamara) mai puțin norocoși au ajuns la Cabană, unde condițiile de viață sunt mult mai grele. Concurenții din Ferma au avut câteva zile pline: alegerea fermierului șef, prima probă de recompensă, primii servitori aleși (Ame Călin și Jorge), dar și primul ales pentru duel: Ame.

La Cabană, Cristi Bozgan, mentorul concurenților, le-a dat prima sarcină: construirea unei toalete. Această construcție a dus și la primele neînțelegeri dintre Florin Pastramă și Kamara, care nu au reușit să găsească o metodă prin care să lucreze împreună. Odată construită toaleta, neînțelegerile au dus chiar și la lacrimi din partea lui Florin Pastramă, care a fost confruntat de Vali Bărbulescu pentru comportamentul „agasant' pe care îl are cu fetele.

În această seară, de la 21:30, telespectatorii vor afla cine este cel de-al doilea duelist, dar și cine este primul concurent care va părăsi Ferma!

Brigitte Sfăt a fost aleasă primul fermier șef de la Ferma, emisiunea de la ProTV. Cum și-a impresionat colegiiBrigitte Sfăt a fost aleasă primul fermier șef de la Ferma, emisiunea de la ProTV. Cum și-a impresionat colegii

Citește și: Emil Rengle participă la Ferma. Ce vrea să facă cu banii, dacă va ieși învingător

Citește și: Florin Pastramă concurează la Ferma: 'E provocarea vieții mele și de-asta particip!'

FOTO: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter