Brigitte Sfăt, intervenție estetică de 3.000 de euro. Vedeta arată cu 10 ani mai tânără

Publicat pe

Brigitte Sfăt a ajuns iar pe mâna medicului estetician. Vedeta și-a făcut o intervenție estetică la față pentru care a plătit 3.000 de euro. Rezultatele au surprins-o până și pe vedetă. Fosta soție a lui Ilie Năstase arată cu 10 ani mai tânără după această procedură estetică.

Fosta parteneră de viață a lui Ilie Năstase vrea să se mențină mereu tânără. La 42 de ani, Brigitte Sfăt apelat din nou la medicul estetician. Vedeta și-a făcut lifting facial, iar în față i-au fost băgate multe fire pentru a-i putea ridica pielea.

'Aveam faţa pătrată şi puţin lăsată. Nu îmi plăcea deloc, iar prietena mea, care îşi făcuse tratamentul şi arăta wow, m-a dus la cel mai bun medic care face acest gen de lifting facial cu fire resorbabile, nu cu bisturiu. După o perioadă de două luni, aceste fire se topesc şi produc o reţea de colagen ce întinereşte faţa. Arăta cu zece ani mai tânără. Am urmat şi eu procedura, care a însumat trei etape în decurs de un an şi jumătate. Se începe de la ochi, obraji, iar acum mi-am făcut ultima etapă, în zona gâtului. Sunt foarte mulţumită, procedura nu doar «şterge» ridurile, ci şi sculptează faţa. Acum nu mai am faţa pătrată, este ascuţită. Îmi permit să merg nemachiată, am o faţă fresh, foarte elastică. Eu sunt împotriva injecţiilor cu acid hialuronic, pentru că eu am avut probleme cu faţa din cauza asta', a declarat Brigitte Sfăt pentru Click!.

Brigitte Sfăt este adepta intervențiilor estetice. Vedeta are operație la sâni, la nas și la fund, iar buzele sunt mărite cu ajutorul acidului hialuronic. Fosta soție a lui Ilie Năstase își dorește să arate mereu tânără și își mențină frumusețea.

Brigitte Sfăt, intervenție estetică de 3.000 de euro

Brigitte Sfăt, intervenție estetică de 3.000 de euro

Citește și: Brigitte Sfăt are un nou iubit: 'Am început o altă relaţie. Ilie Năstase este liber să-şi refacă viaţa'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter