Brigitte şi Emmanuel Macron îşi măresc familia

Publicat pe

Palatul Elysee are de puţin timp noi membri, Brigitte şi Emamnuel Macron instalându-se aici după ce Emmanuel Macron a câştigat alegerile prezidenţiale în Franţa şi la 39 de ani a devenit cel mai tânăr preşedinte al Franţei.

 

Diferenţa de vârstă de 25 de ani dintre şi povestea de dragoste atipică pe care o trăiesc au stârnit o adevărată controversă, iar cuplul se află în centrul atenţiei la orice mişcare.

 

De data aceasta, cei doi şi-au propus să-şi mărească familia şi vor să adopte. Nu e vorba însă despre un copil, Brigitte având deja 3 copii din prima căsătorie, ci de un căţel.

 

E o obişnuinţa ca preşedintele Franţei să aibă un câine la Palatu Elysee, de obicei un labrador, iar soţii Macron nu vor face excepţie.

 

Cei doi mai au un câine pe nume Figaro, un dog argentinian, care însă locuieşte alături de Tiphaine Auzière, fiica lui Brigitte. Se pare că Brigitre şi Emmanuel nu vor să îl aducă să locuiască la Elysee, preferând să adopte un căţel.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter