Brigitte și Florin Pastramă, din nou la FERMA: ”Înapoi în patul nostru!”

Publicat pe

Brigitte și Florin Pastramă s-au întors la Ferma, în patul în care a început povestea lor de dragoste, în urmă cu câteva luni. Porumbeii abia și-au încheiat luna de miere și sunt la fel de îndrăgostiți, spre surprinderea celor cu care au împărțit casa, în show-ul de la Pro TV, dar și a familiilor lor. Nimeni nu se aștepa să se căsătorească, dar iată că Brigitte și Florin rezistă. Împreună.

Brigitte și Florin Pastramă, din nou la FERMA: 'Înapoi în patul nostru!'Brigitte și Florin Pastramă, din nou la FERMA: 'Înapoi în patul nostru!'

Vrei să fii iubita mea, prietena mea pentru toată viața, familia mea, totul?' – a întreba-o Florin Pastramă pe Brigitte, în timp ce o ținea în brațe, în primul pat pe care l-au împărțit vreodată, chiar în emisiunea FERMA, de la Pro TV.

În săruturile pătimașe ale femeii care l-a luat de bărbat după imediat după ce a luat sfârșit show-ul în care s-au cunoscut, Florin Pastramă a clarificat detaliile momentului care i-a unit în fața Domnului. Aici a început povestea noastră de dragoste. Cu mâna asta!', a specificat tânărul însurățel, amuzat, în timp ce se afla în brațele lui Brigitte. Aceasta l-a avertizat să înceteze cu prostiile, ca un copil al lui Dumnezeu ce este' și l-a pedepsit cu o palmă, mai cu seamă că de față era și Sarah, fiica lui Brigitte.

Reîntoarcerea în locul în care au simțit pentru prima dată fiorii iubirii a fost filmată și postată pe  contul de Instagram al lui Brigitte, care, de două luni, și-a schimbat numele în Pastramă.

Aici este cada în care ai intrat peste mine!', și-a ajutat Brigitte soțul să rememoreze unul dintre momentele petrecute în FERMA. Da, și patul unde am primit cel mai frumos cadou de ziua mea!', a completat Florin Pastramă, din nou admonestat de soție pe motiv că te aud copiii'.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter