Brigittte Năstase, declarații scandaloase despre Raluca Podea. Ce spune despre logodnica lui Florin Pastramă de la Ferma: ”Vrea să-și facă reclamă”

Publicat pe

Brigitte Năstase a făcut dezvăluiri la Ferma care o vor scoate din sărite pe fosta logodnică a lui Florin Pastramă, Raluca Podea. Fosta soție a lui Ilie Năstase a fost nevoită să doarmă lângă afacerist, însă nu a avut nimic împotrivă.

De când a venit în la Ferma, Florin Pastramă nu mai are ochi pentru nimeni decât pentru Brigitte Năstase. Vedeta a povestit în unul dintre episoadele recent difuzate că pe Florin Pastramă nu-l așteaptă nimeni acasă, iar Raluca Podea se folosește de imaginea lui și că totul este o înțelegere între cei doi.

'El se jură pe ce are mai sfânt că nu este logodit și că doar vrea aia să-și facă reclamă. A zis că s-a înțeles cu el și că da, are relații intime cu ea, dar nu e logodit cu ea. Porcării din astea. Nu mă interesează pe mine, nu este problema mea. I-am zis și eu să tacă… (…) Nu știu care este adevărul, dar oriunde sunt hop și el', a povestit Brigitte Năstase la Ferma.

Concurentul a mărturist că el este un bărbat singur și că poate fi oricând și cu oricine vrea. 'Eu nu am fost niciodată căsătorit, nu sunt căsătorit. Sunt un bărbat liber. Pot să fiu cu cine vreau și când vreau.', a declarat Florin Pastramă.

Citește și: Florin Pastramă de la FERMA, desfiinţat de logodnica de acasă: „M-a vândut la primul colţ!'

Citește și: FERMA 2019. Brigitte Năstase, maratoane sexuale: „Într-o noapte am făcut-o şi de 7 ori!'. Moroșanu, șocat: „Năstase nu mai moare?'

FOTO: captură YouTube

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter